Metiner Kızlar 9. Aya giricem hala aynı kilom aldım bile yemek yiyemiyorum düzgün evet işi çocuk peşi 85 kilo oldım zayıflamadım yardım
Metiner Metiner eşimde söyleniyordu herkes verdi bir sen veremedin diye acil destek almak istiyorum boşanıyoruz mahkemede zayıf olmak istiyorum
Tutaste_ Metiner bira yedigibize dikkat edip hareket ile desteklersenniz verirsiniz yilmadan devam etmeniz lazim ekmek seker yok
hsrt07 Metiner canm sebze yemeği ye bide Leslie yap benim göbeğim öle gitti ben üç sezeryan oldum ilk ikisinde göbeğim yoktu üçüncü de kesin kalıcak diye korkuyordum ama Leslie yaptım şuan kalmadı
Tutaste_ Metiner eşimde söyleniyordu herkes verdi bir sen veremedin Haaaa isin rengi değişti hocam. Versin parayı git spor salonuna bak nasil zafifliycan.
Tutaste_ Metiner direnç kilosu olabilir daha cok sebze yerseniz belki iyi olur.bilmuyorum emziyormusunuz cevap hayirsa aksam 6 dan sonra bisey yemeyin sabah 12 ye kadar Aralıklı oruc yapmış olursunuz
aayyyssee Metiner bu şekilde veremezsiniz maalesef bir paket bisküvi de çok fazla seker var şekerde zaten vücutta ki yağ oranını arttırır,sağlıklı beslenip porsiyon kontrolü yaparsanız çok güzel zayıflarsınız
sev4141 Ben doguma giderken 85 kiloyum şuan bebegim 11 aylık son 6 ayda 23 kg verdim 62 oldum kendi başıma yaptığımda veremedim en büyük yardımcı olan da eliptik bisikletim