Minnak_mavis Kızlar selam, bebeğim tam 2 aylık yarın sünnet olacak inşallah..Var mı bizim gibi bebek döneminde yaptıran, daha konforlu olacağını düşünüyorum ama tecrübeli annelerden yardım alabilirim 🩵
Gokturkmom Minnak_mavis 72 günlükken yaptırdık çok çabuk iyileşti iyi ki yaptırdık diyorum her zaman 💓
byzyldz Minnak_mavis yapışma olayına dikkat edin küçük olduğu için yapışma olasılığı daha yüksek onun dışında çok rahat geçiyor ilk yapıldıktan sonra ağrı kesici verebilirsiniz calpol parol vs
gizem101010 Minnak_mavis nasıl geçti sünnetiniz acaba daha sonrası nasıldı bizimde iki aylık perşembe günü olacak
babyhc Minnak_mavis bende 45 günlük iken yaptırdım 1 haftada iyileşti hiç bardak vs bişi bile koymadık hiç olmamış gibi gidip geldim rahatça kucaktada tuttuk pusete de koyduk
byzyldz Minnak_mavis sünnet sonra pipide yapışma oluyor pansuman yaparken ve sonrasında dikkat etmek gerekiyor derisi yapışmaması için
gizem101010 Minnak_mavis çok şükür çok sevindim sizin adınıza😌 umarım bizimde kolay geçer, bakımını nasıl yapıyorsunuz acaba bi de ağrı kesici kullandınız mı