begonvil00 Kızlar yoğurt mayaladıktan kaç saat sonra veriyorsunuz bebeğinize. 1 gün sonraya veriyorum ben ama sonuçta 6-7 saatte mayalanmış oluyor
organikirmik begonvil00 makineyle mayalıyorum sıcak oluyor bitince dolaba koyuyorum soğuyunca veriyorum
duyguluinsan begonvil00 3 günde bir mayalıyorum. Zaten az günüm var bekletemiyorum. Gece mayalıyorum. Öğlen veriyorum. Bir gün de bekletsem, çok az günüm kalıyor :)
begonvil00 Mariposa ya bazıları da günlük mayalıyor ya hani acaba hemen tüketilebiliyor mu diye merak ettim
begonvil00 Mariposa evet ya çünkü dolaba kaldırdığımda bile cıvık oluyor anca 1 günde toparlıyor kendini
duyguluinsan begonvil00 bilemedim doktor ne diyorsa onu yapıyorum :) cumartesi kontrolümüz var bir sorayım
mamacitaa_ begonvil00 bende mayalayınca genelde akşamları mayalıyorum süt o saatlerde geliyor bana, o gece de dolapta kalıyor sonra veriyorum ya ertesi güne yani
mamacitaa_ begonvil00 evet bi tanıdığımız inek saginca gönderiyor satin aliyoruz haftalık ben de mayalıyorum enfesss 🫠