Salihakoca Kizlar oğluma sidefer damla vermeye başladım geceleri uyuyamiyor sürekli kıvranıyor bu damlayı kullanıp gaz sorunu yasayaniniz oldu mu
ozge3747 Salihakoca Hiç yaşamadım hatta en az yan etki yapan damlalardan biri diye biliyorum bence o kadar gazlı olmasının başka bir sebebi var
Sebnemdeniz Yaaa benim kizimda da ayni skinti var. 11 gundur kullaniyoruz ve sanki ishal gibi. Gunde 3 kez kaka yapardi simdi 4-5 hatta bazen 6 yapiyor. Su gibi oluyor kakasi. Ayrica gecwleri hep gaz var. Cok sık uyanıyor. Eskiden 4 saat 5 saat uyurdu
Salihakoca Sebnemdeniz oğlum ilk iki gün iki kere yaptı kaka ama dün yapmadı hiç gece de nerdeyse yarım saatte bir uyandı kivranarak
Ygtek Salihakoca yine de bir doktoruna sor ama canım. Bak bakalım ilacı bir iki gün verme ilaçtan mı öyle oldu anlarsın hem.
Salihakoca ozge3747 gaz yapan gıdalardan uzak duruyorum üç gündür sancısı var ve damlaya başlayalı da üç gün oldu aklıma ilk damladan olabileceği aklıma geldi içeriği en temiz olan damla ama herkesin bünyesi bir değil belki oğluma öyle bir etki yaptı
Salihakoca Ygtek cuma gideceğiz inşallah soracağım doktorumuza o zamana kadar vermeyip ne olacağını bekleyebilirim
ozge3747 Salihakoca Olabilir tabi her bebek farklı sonuçta deneyerek anlarsınız zaten ama öyle bile olsa bir süre sonra bünyesi alışacaktır.