Aydantrk Kızlar 2.ay aşıları zor mu geçiyor? Ağrı yada ateş durumu için fitil mi kullanıyorsunuz yoksa şurup mu ?
Deletedmom115 Aydantrk Biz bi sorun yaşamadık bir şey de vermedim ateş falan olsaydı calpol almıştım onu verirdim.
gzmbrn Aydantrk ben ateşi çıkarsa diye Calpol şurup almıştım doktorumuzun önerisiyle ama ateşi çıkmadı sadece biraz huzursuzluğu oldu
Eymen01 Aydantrk hemsireler gelmeden once verme diyor ama ben veriyorum 1 yasinda suan hepsindede gitmeden verdim bide aksam uyumadan once verdim o kadae 2 3 gun bi mizmizlik oluyo ama ates her cocukta olmuyor sanirim ben daha gormedim cok şükür
AselveAnnesi Hiç bir şey kullanmadım ben canım kendini şartlama inşaallah sıkıntısız geçer. Fitil i de vereceksen dikine 4 e bölüp bir parçasını verebilirsin . Geçmiş olsun şimdiden
Aslimoktay AselveAnnesi peki ateşin süresi var mı? Yani şu zamana kadar oldu oldu daha bişey olmaz denilebilecek bir zaman?
Aydantrk Eymen01 valahi bende hemşireyim ama insan kendi çocuğunda ne yapacağını bilemiyormuş 😬. Tavsiyeniz için teşekkürler, Umarım sağlıkla büyüsün hiç hasta olmadan🤗💐
Deletedmom0028 Aydantrk 2. Ay aşısında gece ateşi çıkmıştı calpol vermiştim birde gündüzden yüksek ateş olmasada vücudu sıcaktı üstünü ince tuttum ılık kompres yaptım
handhnde Aydantrk 2-4-6 ay aşıları sıkıntısız geçti. Hiç ateşi olmadığı için ilaç vermedim. Sadece tüm gün huzursuzdu. Oda çok normal.
Skn233 Aydantrk bizim ki aynı gün biraz ağlamıştı ben şurup vermiştim ağrı kesici özelliği de olduğu için . 4 saatte bir bi çay kaşığı verebilirsiniz demişti doktor
Emibra Aydantrk ben asidan gelince 1 saat sonra 2 cay kasigi calpol verdim agrisi yada ateşi olursa die şükür olmadi
Deletedmom388 Aydantrk Fitil.Doktorumuz sağlık ocağındaki hemşire de.Şükür gerek kalmadı hiç ateş olmadı kızımda.İnşallah sorunsuz atlatırsınız 🙏🏻
zzenon Ya biz dün olduk aşımızı aşırı huzursuzluk ve inanılmaz uykusuzluk yaptı. Yapmaya da devam ediyor yavrum bir türlü uykuya geçemiyor saatlerce uyanık kalmaktan helak oldu. Napacağımızı şaşırmış durumdayız 😞
Aydantrk zzenon umarım tez zamanda sakinleşir. 💐Biz daha aşı olmadan o haldeyiz aşı olunca neler olacak merakla bekliyorum vala😬
Eseren zzenon https://youtu.be/M-he70PcfR4 bunu ac dinlet belki sakinlesir ben ole yapiorum biraz zaman alio uyumasi ama uyuo
Eseren Aydantrk valla ben atesi ciktiginda direk yaptigim sey belki cogunuza sacma anlamsiz gelebilir ama ise yario oglumun atesi varsa onu beziyle birakiom bende sadece ustumde s...yenle kaliyorum oglumuda kucagima aliorum ole uyuoruz ustumuze ince bsy örtüyorum
Aydantrk Eseren kış günü hasta olmayın aman dikkat edin. Anne bebek Ten temasının iyileştirici etkisi çok büyük❤️
Eseren Aydantrk bizde cok korktuk ama cok sukur hasta olmadi sabaha kadar kaldigimizda oluo ole ama uyuduk yeterki cocuklar hasta olmasin