minikaslancik Bebeğim 2 aylık olaxak perşembe günü genelde de çok uyumuyor ancak dün gece 4 e kadar hiç uyumadı, tam uyuyor gibi oluyor yarım saat sonra kalkıyor bu saate kadar bu şekildeydi ne yapabilirim gerçekten yoruldum
aslhnkrts minikaslancik ben yanımda , bacaklarımda yada göğsümde uyutuyordum iyice dalınca beşiğine koyuyordum . Kızıma ne yaptıysam uyumuyordu kolikti çözümü böyle buldum bi de kendim anne karnını andıran bi yer yapmıştım yuva gibi öyle biraz daha rahat uyuyordu
Maran-21 minikaslancik uyumama sebebini bulun bence önce ona göre çözüm üretin yada söyleyelim çocuklar çok kez sebepli uyumazlar mesela kızım doğduğundan beri uyumazdı emmezdi doktorlar gücü yok diyordu sapıp veriyorum çok zor ama meğer burnu tokalıymış doğumda üşüttü baya 1 aylık oldu yeşil sümük yine mi üşüttü ağırlaştı mı bilmiyorum ağırlaşınca gaz kaka sorunu da arttı
2bebeannesi158_ minikaslancik o aylarda en güzel kundak yapıp uyutmak sırtını da destekleyin ince bir yastıkla yan yatırın
minikaslancik Gokturkmom yok brn de sıkı yapmıyorum ama açıyor bi şekilde bir de ağlıyor bazıları gözüne mendil koyarak uyutuyor onu da alıyo eliyle