1merling Kızlar bebeğim 3 ay 22 günlük bu ay muhabbetinde benim kafam karışıyor şimdi bebeğim 4.ayında mı oluyor yani
ipeksiiimom 1merling soranlara 4. ayin içinde diyebilirsiniz ama mantıken 8 gün sonra 4 ayi doldurmuş ve 4 aylık bir bebek olmuş olacak.
myavocado 1merling 4. ayın içinde tabii ama biten ay söyleniyor. Yani sorulduğunda 3 aylık dersiniz, ya da bir ürün kullanacaksanız +3 ay olması gerek, 3 ay 30 gün dolduktan sonda 4 aylık demeye başlıyoruz.
1merling ipeksiiimom şey için soruyorum ya bu atak haftaları oluyor ya mesela 4.ay atağı varmış şuan yaşadığımız huzursuzluk uyku gerilemesi meme reddi bunlar 4.ay atağından kaynaklı mı yoksa 8 gün sonra mı başlayacak bu atak
1merling alparslancimm şey için soruyorum ya bu atak haftaları oluyor ya mesela 4.ay atağı varmış şuan yaşadığımız huzursuzluk uyku gerilemesi meme reddi bunlar 4.ay atağından kaynaklı mı yoksa 8 gün sonra mı başlayacak bu atak
1merling coraplarheptek şey için soruyorum ya bu atak haftaları oluyor ya mesela 4.ay atağı varmış şuan yaşadığımız huzursuzluk uyku gerilemesi meme reddi bunlar 4.ay atağından kaynaklı mı yoksa 8 gün sonra mı başlayacak bu atak
ipeksiiimom 1merling 4. Ay atağı. 4. Aydan önce başlıyor bazı bebeklerde kızım da tam 3 ay 23 günlükken başlamıştı 5 ay olur olmaz bitmişti
myavocado 1merling Atakları ay değil de hafta hafta takip etmeniz daha kolay olur. Ama 4. ay atağı olabilir 3 ay 20 günlük bebekte, saat gibi her bebek aynı günler yaşamıyor, bir hafta erken - geç olması mümkün.
alparslancimm 1merling şuan o sorunu yaşıyorsanız şuan atak haftasındasınız demeki ataklara pek inanmıyorum çünkü hiç birini yaşamadım
coraplarheptek 1merling bu ataklar her zaman olmaz sizde çok fazla atak haftasına giriyoruz diye odaklamayın kendinizi bebeğinizin süreci olatak görürseniz daha kolay atlatırsınız ama evet 4. Aya girerkende başlayabilir ortasına doğruda bunu tam kestirmek zor
1merling coraplarheptek odaklanmak değilde birden huyu değişmeye başlıyor bi şey oluyor atak sanıyorum bundan öncekilerin hepsini yaşadık çünkü hiç sekmedi maşallah 😂
1merling alparslancimm yaşıyoruz gerçekten 20 dk anca uyuyor gündüzleri emmek istemiyor sürekli yeni şeyler çıkartıyor bundan önceki atakların hepsini yaşadık farklı bi şey olunca aklıma direk acaba atak zamanı mı diyorum