Paramedik16 crgcrg biraz soğuk görünümlüdür ama harika bir doktordur zaten Bursa yenidoğan ekibinin kurucusu kendisi Mehmet Soner sarmaşık ikizlerim 28 haftalık doğdu ve onların sağ Salim çıkmasını sağladı harika bir hekimdir asla gereksiz ilaç antibiyotik yazmaz çok çok iyi bir hekimdir Acıbademde
seymayldzz crgcrg medicalpark Zafer Hüseyin Çapar çok iyi ilgili bir doktor. Çok memnunuz güler yüzlü içeri girdiğiniz de rahat olup her şeyi sorabileceğiniz bir mesaj attığınızda geri dönüş sağlayabilecek bir doktor 😇
myybabyy İlk çocuğumu aylık kontrollerine götürmüştüm 10 yıl sonrada ikinci çocuğumuzda kendisine götürüyorum pedmerde Feryal Kitapçıoğlu. Çok sıcak kanlı, rahat, telefonla whatsaptan istediğiniz zaman ulaşabildiğiniz bir Dr.
mavro Dörtçelik derya hoca ve havva çok iyiler Özel dersen medicana veysel hoca mükemmel biri her şeyle ilgileniyor numarasını veriyor
ozgecam crgcrg 5 doktor değiştirdim şuana kadar en ilgili en güler yüzlü doktor dörtçelik Emine yılmaz mert sağlık ocağı ebeleri de çok övmüştü medicanadaymış daha önce