Aydantrk Merhabalar. 2 aylık kızım bir iki gündür aşırı ağlıyor, memeyi reddediyor, emerken birden ağlamaya başlıyor. Böyle durumlar normal mi ? İlk bebeğim endişeleniyorum o böyle yaptıkça😞
Alieymen65solin Aydantrk benim de oğlum 2 aylık kaç gündü böyleydi doktora götürdük filmini çekti çok fazla gazı var dedi lavman verdi gazı çıkmasına rağmen içinde birikmiş o yüzden emmiyodu normalde uslu olan oğlum sürekli ağlayıp morarıyordu ihmal etme canım doktora götür bence yaşayan biri olarak söylüyorum ☺️
Aydantrk Alieymen65solin ay teşekkür ediyorum. Yarın birde aşı olacak iyice huysuzlanacak diye çok korkuyorum. 😬
Alieymen65solin Aydantrk eğer bırakmazsa bana yaz canım bi tarif var sana söylerim oğlumun gazı öyle geçti lavman da fayda etmedi yardımcı olmak isterim 🤗
Aydantrk Alieymen65solin tamamdır çok teşekkür ederim. Tarif içinde çok memnun olurum gerçekten. Sakin bir kız tam bir cadıya dönüştü çünkü 😂
Alieymen65solin Aydantrk Ervaaaaa ZehraAlbayrak Tabikide☺️Kızlar yel cevizini iyice öğütün biraz sütünüzü sağın bi 5 çay kaşığı olacak şekilde günde 1 yada 2 kere verin çok çok iyi geliyor oğlum 5 gün patladı gazdan dünden beri veriyorum dünden bu yana rahatlamış uyuyor inşallah sizde faydasını görürsünüz🌸
Aydantrk ZehraAlbayrak çok değil bazen tam anlamıyla gazını çıkarmadığında beslenme sonrası yapıyordu. Ama bu aralar beslenirken bile kıyamet koptuğundan tam doyarak uyuyamıyor o yüzden kusmasıda olmuyor😬
Deletedmom276 Çişli bezleri her zamanki gibi mi yoksa azalma var mı? Azalma varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir, arkadaşımın kızı da iki aylıkken böyleydi ve idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, umarım değildir çok geçmiş olsun bir an önce düzelir 🙏🏻🙏🏻
Alieymen65solin Aydantrk canım toz hali eczaneler de satılıyor genelde zaten bebeklere verilir doktora sorup verdik internetten araştırabilirisin verip vermemek senin kararın tabi☺️
Alieymen65solin ZehraAlbayrak normal ceviz değil zaten bu 😊nasıl emri baki konuşma tarzı anlamadım alalen yazın herkes faydalansın diyorsunuz sonrada ceviz meviz veremem tsk verip vermemenizle ilgilenmiyorum istediniz verdim tarifi hiç sevmediğim şeyler de neyse😊