ikimeleginannesi Kizim 2;bucuk aylik gogsumde kitle cikti emziremiyorum mamaya basladik ama nasil verilir bir biberona nee kadar koymaliyim
Zeynepomer96 ikimeleginannesi gerçi benimki hem emiyor hem mama yiyor sadece mama vereceksen 2 saatte bir ver
DogaLina ikimeleginannesi kutuların üzerinde yazıyo ölçüleri. Biberon olarak düşünme cc olarak düşün. Benim kızım 2.5 aylıkken açlık durumuna göre ya 90 yada 120 cc veriyodum yetiyodu. Bebekten bebege göre değişir tabi. Her 30 cc için 1 ölçek.
Dmrhn ikimeleginannesi aptamil çok gaz ve bebekte kabızlık yapıyor bilgin olsun sonra kabızlık ve gaz diye post açarsın
Mervegezeer Aptamil mamanın arkasında ölçekleri yazıyor zaten 3ölçeğe 90 ml kadar su koyacaksın kaynatılmış ve 40 dereceye kadar soğutulmuş su ile cam biberon alırsan daha çabuk soğutursun 🤗
ikimeleginannesi Mervegezeer ml ss anlamiyorum normal biberon hediye geldi nuk marka gaz onleyici agzzi anne gosu gibi az az gidiyo olcussu normal biberonla ayni
DogaLina ikimeleginannesi biberonun üstünde 30-60-90-120-150 şeklinde yazar. Onlar cc işte. Sende ki biberonda yazmıyo mu
Mervegezeer ikimeleginannesi şöyle söyleyim o zaman aptamilin içinde zaten bir kaşık ölçek var 3kaşık ondan ve biberonun üzerinde yazan 3cc kadar da su koyacaksın 😊
DogaLina ikimeleginannesi o çok. 250 dediğinde yaklaşık 7-8 ölçek koyman lazım. Mamayı az koyuyosan sırf su içiyodur çocuk doymuyodur. Benim kızım şuan 3.5 aylık hala 120 içiyo. 4 ölçek. Mamayı tam cclerine göre koy. Su fazla olur mama az olursa ishal olur su az mama fazla olursa kabız olur.