pst59 7 aylık kızım var gece 8 de gece uykusuna dalıyor iyi hoş uyuyor gece 3 de kalkıyor 2 saat uyumuyor dalmıyor gece uykusuna nerde hata var bilmiyorum gündüz 3 uyku yapıyor
Pamukhanim_ pst59 benim kızım 11 aylık kendini sabitledi uzun süre takip ettim 8 buçuk saatin üzerinde asla uyumuyor 8 aylıktan beri 8 de uyuyunca gece aynı uyanıp uyanık kalıyordu birde sabah 6 da ayakta olurdu en geç. şimdi 22.00 ye sabitledi sabaha kadar 1 kere emmek için uyanıyor ve 6 da uyanıyor sabit öyle olabilir mi sizinde
goktugsmomi pst59 benimki de 5 aylık ama düzeltmiş 4 aylık. Aynı sizin bebeğiniz gibi nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum çok yoruldum artık sabah 5 de kalkıp 2 saat bekliyorum uykusu gelsin diye
pst59 bensuy gündüz 3 uyku yapıyor ilk uyku 40-50 dk arası değişiyor 2 uyku 2 saat 3 uykusu 40-50 dk 5 ten sonra uyutmuyorum 8 de uyuyor gece 3 te kalkıyor. Bazen gece 7 de uyumak istiyor derin uykuya geçmek istiyor hemen
bensuy pst59 gunduz uykusu fazla geliyor olabilir 2,5-3,5 saat bu aylarda ortalama sizinki maksimuma yakin ikinci uykudan daha erken uyandirmaya calisin belki toparlar 1-1,5 saat arasinda uyandirmayi deneyebilirsiniz