gulsenn1 Bebeğinde göbek fıtığı olan var mı varsa ne zaman nasıl geçti 53 günlük bebeğim 34 haftalık doğmuştu şuan fıtığı var doktor sorun yok geçebilir dedi ama gördükçe üzülüp korkuyorum
ylmzebr gulsenn1 merhabalar benim de bebeğimde olmuştu gazlı bebeklerde oluyor şuan 1 yaşında hiç bir şey kalmadı göbeğinde geçmiş olsun
keremini25 gulsenn1 benim bebeğimde de var 37+5te doğmuştu doktor çoğu zamanla geçiyor dedi şimdi 3 aylık olacak sayılır ve o çıkıklığın azaldığını fark ediyoruz
hilalibrahim16 gulsenn1 merhaba iyi akşamlar ilk iki yaş a kadar devam ediyor bulantı ve ya kusma halen devam ediyormu eğer çıkıntılı gibiyse göbeği hafif parmak uçlarıyla yavaş ca itebilirsiniz ama hani değilse dokunmayin
gulsenn1 keremini25 benim bebeğim de erken doğdu işte ondan mıdır diye düşündüm hep korkuyorum tutmaya çalışıyor o çıkıklığı bide gün geçtikçe büyüyor
Yamans_mom_ Benim bebeğimde de fıtık başlangıcı vardı . Çok normal yeni doğan bebeklerde . Gaz sancısı olduğu için zorluyor kendisini . Olabildiğince sancısını hafifletmeye yardımcı ol masaj yap çok fazla da ağlatmamaya çalış . Kendiliğinden geçiyor sonrasında
gulsenn1 Yamans_mom_ gazı hep var ağlıyor kucakta durmak istiyor zaten sürekli ıkınıyor geriniyor masaj yaptırmıyor ağlatmamak için yapamıyorum
gulsenn1 hilalibrahim16 kusması var her mamadan her emdirmeden sonra kusuyor yarısını çıkarıyor yediğinin
ylmzebr gulsenn1 kendi kendine geçti hiç müdahale etmedik dr baktı içeride şişlik var mı diye yoktu parmağınızla bastırın ara ara çevirin demişti zaten bastırınca içeri çöküyor
keremini25 gulsenn1 bence denemeyin hem hiç hijyenik değil hem de hiçbir bilimsel kanıt yok faydasına dair
gulsenn1 ylmzebr bi Dr müdahale etme dedi bi Dr da ara ara bastır zamanla yapışcak karın duvarına dedi
ylmzebr gulsenn1 zamanla geçiyor hiç endişe etme gazını kendi çıkarmaya başladıkça o da geçiyor zaten
gulsenn1 Nurci şükür koca karı işi para bağlayalım diyor kayınvalidemler bilemiyorum zarar eder mi keşke kendi kendine geçse