sena68 8 aylık bebeğim var hero baby arı hipp kaşık maması var gece için bebeğime versem sağlıksız olur mu acaba kendim yapsam tarif bilmiyorum kullanan var mı acaba gece çok uyanıyor açlıktan galiba
3kedili2bebekli sena68 onu verirseniz yada gece yatmadan herhangi bir şey verirseniz daha çok uyanır ayrıca diyabet kolestrol Reflü gastrit problemlerini yaşama riski çok artar
ilknurerogluzun sena68 gece yatmadan 1 saat önce verebilirsiniz benim ogluma dr tavsiye etti kilo alimi sinirda oldugu icin hatta mamayi ay iciyo diye bi kasık mamasinin icine at demisti
3kedili2bebekli beribeli hayır gece anne sütü veya formül mama alabilir sadece eğer formül mama alıyorsa da doktoruyla görüşün uygun görürse onu da kesebilirsiniz sık uyanmalar o zaman biter
Yamans_mom_ Benm gastroentoloji doktorum gece kendin mama hazırlayabilirsin dedi . 2 yaşına kadar . 2 yaştan sonrasında çocuğun büyümesi ve gelişimini engelliyormuş
ilknurerogluzun beribeli normal mama varya devam sütu yani onu sevmedigi icin tadi degissin diye kasık mamasından bir kasık atabilirsin demisti doktorum yani yemesi zararli degil demek istemistim