kızçelerim 14 Şubat’ta başladım neden delik olduğunu öğrendim bir de üstüne havale geçirmişti birden o stresle hastanenin kafesinde kendimi içerken buldum daha öncesinde de bekarken hep içiyordum hem evlendikten sonra tek tük içmiştim emzirme ve hamilelik dönemlerinde ağzıma koymadım lanet olsun ki yedi aydır içiyorum ve benim kızım artık çok rahatsız oluyor üzülüyor keza eşim de kullanmıyor sigara hem de aylık 2000 TL sigaraya veriyorum zaten tek maaşlıyız sanki çocuklarımın rızkını buraya veriyorum hisse oluştu bir yandan da sinirlenince elim ayağım titriyor hemen arıyorum nasıl bırakabilirim demeyin emzirme ve hamilelikte içmemişsin zaten o psikoloji ayrı bir psikoloji asla içmek istememiştim nefret ediyordum kokusundan ama şu an nefretlik hiçbir şey yok ama ben bırakmak istiyorum hem o pis kokudan kurtulmak istiyorum her gün duş almama rağmen saçlarımda o hissi hissediyorum resmen parfüm bocalıyorum bunlar hep beni rahatsız etmeye başladı bir de kilo almaktan da korkuyorum bu süreçte nasıl kilonuzu Koruduğunuz ya da verdiniz ? açıkçası çocuklarıma da örnek olmak istemiyorum sagligindan da olmak istemiyorum