cinarinannesi2707 Molfix premium 2 numara 70 adet açılmamış paket Molfix 2 numara standart paket bantlı 32 adet Molfix 3 numara külot bez 11 adet Sleepy 3 numara bantlı bez 36 adet Hepsi 400 Tl
cinarinannesi2707 Gokturkmom taşma vs yapmadı ama göbek kısmında iz yapıyordu dar geldi bize. İlk oğlumda da sürekli molfix kullandim memnundum
bir_49 Gokturkmom bende normal Molfix cırtlı kullanıyordum şimdi sleppy külot beze geçtik memnun kaldım
bir_49 Gokturkmom 10 kilo 5 numara kullanıyorum ama sızdırıyor ya pişik vs yapmadı ama sızdırma yaşıyorum 2 gündür acaba 6 ya mi geçsem yoksa başka markanın mi denesem diye düşünüyorum
aslihanfindik cinarinannesi2707 tamam alan olmazsa o ara iki üç gün içinde alacam şu an elimde para yok maaş yatınca 🫶🏻
Gokturkmom bir_49 sleepyde sızdırma olduğunu duymuştum bende molfix deneyeceğim ama hangi beden almalıyım bilmiyorum
bir_49 Gokturkmom hangi marka ben Molfix cırtlı 5 kullaniyorum slepynin kalıbı daha küçük galiba ondan mı sızdırıyor bilmiyorum ama başka marka denicem