aynurkcbs Kızlar merhaba oğlum 6 aylık dün sünnet oldu ve çok zorlandıl allaha şükür bugün iyi benim sorum şu. Oğlum genelde yüz üstü duruyor ve şuan sürekli dönmek istiyor zararı olurmu bilgisi olan paylaşabilir mi acaba
Gokturkmom aynurkcbs 72 günlükken sünnet yaptırdım günlük rutini neyse devam edebilir hiç kasmayın demişti doktorumuz
tombikinannesi aynurkcbs benimki 2 yaşında oldu hastaneden geldiğimiz gibi koltuklara tırmandı indi vs yani bezine sürtündü hep bişey olmadı sadece bezin pipiye değen kısmına krem sürdük bol bol beze sürdük ama pipiye değil
aynurkcbs tombikinannesi suan ben bardak kullaniyorum ama kullanmasammi acaba kararsiz kaldim donmeye de calisiyor cani acir diye dondurmemeye calisiyorum
mirac56 Çok geçmiş olsun öncelikle. Biz de sünnet ettik oğlumu 2 yaşında. Krem sürme işlemini merak ediyorum. Sargı bez var üstüne. Krem sürecem ama sadece ucuna mi sürecem yoksa sargıyı çıkarmam mi gerekiyor. Fikriniz varsa bilgilendirir msnz
aynurkcbs mirac56 canim sizede cok gecmis olsun bizde sargi yoktu dikisler kendisi atyor dedi doktor kremlerinide direk ustune el degmeden sıkın dedi bende o şekilde yapıyorum gunde 2 kez