guulceem Başarı hikayalerine ihtiyacım var bebeğim 2 aylık takviyeler kullanıyorum sütüm artsın diye ama sanki yeterli olmuyor başarabilen yolunu anlatsın lütfen 🌸
hemshireanne guulceem hiçbir takviye hiçbir şey sadece ve sadece emzirmek emmiyorsada sağmak. Göğüslere ne kadar sık uyarı giderse okadar çok süt üretilir. Emzirme yada sağma aralığınız iki saati geçmesin. Sütünüz kesinlikle artacaktır
nuraare guulceem İnsanlara kulak asma ve önce inan biyolojinde var zaten o bebeği beslemek . Günde en az 3-4 litre su iç her emzirme spnrası içmeye bak Rezene de iyi geliyor hem rahatlatır gaz çıkarmaya yarar mrweurs
canmanayvesuyu guulceem doktorum doğumdan sonra lacmix diye bir multivitamin vermişti hala ara ara kullanıyorum onu kullandığımda göğüslerim daha iyi doluyor gibi deneyebilirsiniz
Ayseee60 Kuru dut alın kaynatıp ılık bir sekilde için günde iki su bardağı içseniz yeter tek gerçek bu baska bisey bilmem ve bol yeşillik ye canım
guulceem Ayseee60 Ayseee60 kuru dutu kaynatıp içtim ama ılık değildi bide öyle denerim teşekkür ederim🌸
guulceem hemshireanne gece bebek sık uyanmayınca banada bütün günün yorgunluğuyla uyku tatlı geliyo sanırım kalkamıyorum sağmaya🤧
hemshireanne guulceem evet anlıyorum. Ben sadece sağarak besleyen bir anneydim ve bebeğim uyanmayınca bende kalkıp sağamadım böylece sütüm azalmıştı malesef
endoplazmikretikulumiste guulceem yetersiz gibi düşünme yetersiz olsaydı sarılık olurdu bence protei abart biraz hiç bişey yapamıyorsan her gün günde 2 yumurtan olsun mesela haşla tüket sütünü yağlandır ceviz tüket süt yağlanırsa kilo alır yoksa sütteki su miktarı daha fazlaysa yani yağı azsa kilo almaz çocuk öyle düşün
psymom Komposto, bestlak, 3lt su, tahin helvası, emzirme çayı bende bunlar işe yaradı bi de e bebekteki promalt
guulceem psymom promalt hariç doğumdan beri hepsini kullanıyorum yok yok son çırpınmalarımıda yapıp artık kabulleneceğim sanırım😖
tanhc guulceem benim doktorum süt arttırıcı vermişti. sabah iç akşama sütün çoğalır demişti, öyle de oldu. isterseniz söyleyebilirim.
psymom guulceem olacak inşallah en önemlisi moralin yüksek olması demişti doktor kendine inan emzirmeye calıs emmiyorsa sagım yap ilk az gelse de sagımla da zamanla artıyor
tanhc guulceem galactago pro kesinlikle öneririm benim bir süre sıkıntıdan sütüm azalmıştı. bunu kullandıktan sonra arttı ve sonra kullanmayı bıraktım. şu an daha iyi. inşallah fayda görürsünüz.
guulceem psymom işte ben moral konusunda tökezliyorum ya travmatik bi doğum yaşadım üstüne süt problemi 2 aydır psikolojik savaş veriyorum inşallah kazanabilirim
herseyimcocuk guulceem mamillac süt arttırıcı damla bana en iyi gelen onun dışında solgar b12 süt arttırıcı, bol su, bebekten bulunan her fırsatta uyumak :) bol bol emzirmek . Bebeğim yenidoğanken emmiyodu mama verdim emzirmeyi bırakmadım 1-2 ay sonra azalta azalta mamayı bırakıp tamamen emmeye geçtik
guulceem herseyimcocuk solgarı deniyorum şuanda bakalım inşallah işe yarar mamillaca bakayım bestlağın yerine banada bi değişiklik olabilir 😄