Minikurabiye Ya birisi beni aydınlatabilir mi 1 yaşında oğlum var gün içinde bazen hiçbişey yemiyor sadece emiyor bazen de yumurta ve muz yiyor başka bişey yediremiyorum siz neler yediriyorsynuz ne kadar ek gıda alması gerek
Merveakyzef Minikurabiye hic sormagin benimde kizim 10 aylik oldu halen tek lokma bile yemiyor bazen elimle veriyorum kaşıkla fazla yemiyor bile bende nasil vericefimi bilmiyorum
Ikrazumra19 Minikurabiye eline verin kendisi yesin benim kizimda yemiyordu koydum onune oynaya oynaya yedi simdi alisti
Minikurabiye Merveakyzef gerçekten çok yıprandım yemediği için kilosu da yok vitamin değerleri de düşün çıkıyor çok üzülüyorum
Minikurabiye Ikrazumra19 kendisi yiyor yani veriyorum çoğu zaman ama pek sevmiyor yemek yemeyi çabuk sıkılıyor
Ikrazumra19 Minikurabiye zaten minicik mideleri vsr normal aslinda yedikleri sik sık teklif edin az az yesin zamanla duzelir biz 20 ayligiz hala zorla yiyor
Minikurabiye Ikrazumra19 araştırıyorum 1 yaşındaki bebek 3 ana 2 ara öğün yemeliymiş ama bi yumurta 1 muz az geliyor bana diğer şeyleri de yemeli ki vitamin almalı
Minikurabiye Crss 6 aylıkken başladık tadımlara ama şimdiki aklım olsa daha küçükken azar azar tattırırdım
Crss Minikurabiye evet onu diyecektim çevremdeki herkes bana 5. Ayda az azda olsa tattır yedirme ama damak tadı olsun ek gıdayı çabuk kabul eder demişti.geç başlayıpta zorluk çekenler çok olmuş ondan size de sorayım dedim
Minikurabiye Annesinin_Melegi 2. Bebeğim olursa bu yaptığım hatayı yapmıycam tadımlara daha erken başlamayı düşünüyorum tabi size yap veya yapma diyemem