pyrzmrv 17 günlük bebeğim var, temassız ateşölçer ile alnını ölçüyorum 36.7 ama karnını ölçüyorum 38 çıkıyor. Neden bu kadar fark var anlamadım karından ölçmek hatalı mı yoksa ben mi yanlış yapıyorum
organikirmik pyrzmrv karından ateş ölçüldüğünü ilk defa gördüm. En etkilisi kulaktan ya da koltuk altındandır ikisini de ölçecek alet olsa alnını baz alın
karmenn pyrzmrv temassız ateş Ölçerler ortamın da havasından etkilendiği için yanlış sonuç çıkartabiliyor bu yüzden dolayı yeni doğanlarda özellikle kulaktan ateş Ölçer kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Çocuğun sıcaklığını elinizle enseden anlayabilirsiniz el ayakları referans almayın göbekten ateş ölçmeye ilk defa duyuyorum
pyrzmrv organikirmik gündüz gayet iyi çıkıyor aslında bütün vücudu aynı ama akşam olunca karnı göğsü falan ateşi artıyor uyumakta zorlanıyor anlamadım ona bağlı mı yoksa diye düşündüm
Mariposa pyrzmrv evet dijital koltukalti olcuyorsaniz bebekte de asiri bir sicaklik yoksa endise etmenize gerek yok. Havalar cok sicak ustunu inceltebilirsiniz biraz, isisi size anormal geliyorsa
pyrzmrv Mariposa sadece huzursuz, ateşi kafasında değil sadece karın bölgesinde fazla gibi geliyor dokununca da
Mariposa pyrzmrv iciniz rahat etmiyorsa doktoruna bi goturun. Huzursuzlugun sebebini de anlamis olursunuz. Cocuklarda tek hastalik belirtisi ates olmayabilir baska bir sorunu vardir belki
karmenn pyrzmrv ortamın sıcaklığı kaç derece ne kadar kalın Giydirdinniz bu yüzden dolayı da göbek bölgesi sıcak olabilir 24°’nin üstünde çok tutmamak gerekiyor bebekleri örnek veriyorum ben evimi 24°’ye ayarlayıp sadece Zıbın giydiriyorum çünkü soğuk değil sıcak bebeği hasta eder. Doktorların söylediği bu şekilde zaten. Huzursuzluğun sebebi gaz olabilir karnı aç olabilir uyuduğu odanın sıcaklığı olabilir ya da sadece kucak istiyor olabilir.
pyrzmrv Mariposa gittik aslında enfeksiyon falan hiçbir çıkmadı kan alıp bir şey yok deyip yolluyorlar acil olduğu için