elfkaya Kızlar oğlum 3 buçuk aylık emzik tutmadı ama vermem lazım memesiz uyumuyor yanından kalktığımda kalkıyor uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum iyi bildiğiniz emzikleri önerin lütfen
alpmomssss elfkaya avent emiyor . Bunu da emmezse sıradan bakkal emziklerinin işe yaradığını söyleyenler var
merveaslan12 Benim kızım da 5 tane emzik denedik tutmadı wee babynin emziğini tuttu ama anne sütüne batırıp verdim o şekilde tuttu her attığında tekrar verdim şimdi uykuya geçerken veriyorum atmıyor ama normal günlük rutinde tutmuyor asla
Huma_kus34 elfkaya tutmayan tutmuyor tüm makarları denedim ama malsef tutmadı çok heveslıydım oyaski 🥲
deniz_9555 elfkaya kızımda hemen hemen tüm emzikleri denedim kauçuk philips damaklı damaksız bakkal emziği vs. Ne denediysem tutmadı. Oğlum ise philipsin emziğini tuttu. Yani tutmayan bebek cidden tutmuyor maalesef
ebrar_61 elfkaya bende aynı durumu yaşadım bebeğim 1 aylık memede uyumak istiyor sürekli emzik yer gibi yiyordu hep yara oldu emzik vermek zorunda kaldım sıradan birtane aldım şoka gelmişti emilişi de güzel wee babay 1 numarayı kullanıyorum onuda deneyin isterseniz uykuya geçişlerde veriyorum sadece