Kızım 6 ay 25 günlük 2 aydan sonra fazlasıyla uykuya direnen bir bebek olduu uyumak için ağlıyor uyutunca da uyumamak için ağlıyor şekilden şekile giriyor bırakıyorum 5 dk sonra yine huysuzlanıyor asla durmuyor 2 aydır bu fazlasıyla arttı son 1 aydır uyku nedir bilmiyor çocuk 12 saate zarla 2 saat yada 1 saat uyuyor gündüz o kadar uyanık kaldığına rağmen akşamları yıne direniyor önceden geceleri uyurdu sonn 1 aydır oda yok sürekli uyanıyor arkadaşlar daha anlatamadım o kadar çok şey var ki yemin ederim ki çok zor durumdayım gündüz sürekli dibindeyim asla durmuyor ama dışarı cıksak gıkı çıkmıyor ayakta duracak gücüm yok artık doktora gidiyorum bışey yok diyolar doktora anlatiyorum nasıl dayanıyorsun dedı resmen o bille acıdı halimle yeminle bittik durumdayım duş aldırıyorum karnını doyuruyorum kıyafet alt üstt degistirme hepsini yapıyorum ama tek gördüğüm şey inat direnme hani birşeyın düzelmesini beklersiniz o daha da kötüleşir yaaa benım kızım aynı o durumda sabah 6 30 uyanmış gece 4 defa uyanmış saat 10 30 uyumuş zar zor 11.00 uyanmış saat 15 30 yine zorla uyuttum birde uyuyup uyuyup uyanıyor kızımm bana eziyet ediyor gibi hısedıyorum artık yapılması gereken herşeyı yapıyorum ama asla düzelmiyor bu durum aylardır böyle ama en azından geceleri uyurdu artık oda gitmis 😭😭😭😭😭