mamacitaa_ dilaraklyc_ bebisim aşı oldu rahatsız ateş çıkıyor uyutmaya çalışıyorum suan . etli yeşil fasülye -pilav
Kaardelen dilaraklyc_ Eşimi bekliyorum anneme geçeceğim biraz monoton geçiyor bu ara. Yemek olarak dünden fırında tavuk ve pilav vardı yanına mercimek çorbası yaparım diye düşünüyorum. Pilavımı ikidir beğenmiyorum nedense 😂 Sizin gününüz nasıl geçiyor
dilaraklyc_ Kaardelen belkide de pilav güzel olmak istemiyordur 😂😂 yorucu ev temizliği 3 haftadır evde değildik gitmeden önce temizlemiştim herueri 🥹 ama her yerde🫠
Merveeofs dilaraklyc_ bugün hastayım dudaklarım kurumaktan mahvoldu is temizlik detken kızın öğle yemeği geldi hâlâ dinlemedim 🥺🥺🥺 akşama da balık var yanına soğan maydanoz domates falan
Orenda_ dilaraklyc_ Merhaba temizlikle geçiyor gün bitti ben bittim işler bitmedi😅 Nohut yahni Pilav Çoban salatası Revani
Pamukhanim_ dilaraklyc_ kızım 3 saate yakındır uyuyor evde doğalgaz cılar var seslerine rağmen bende dinleniyorum bu sayede. Akşama festival var yemeği dışarıda yiyeceğiz