2ogullu1anne Ben hem koltuk takımı,hem L koltuk almıştım.4 ev taşıdım.Taş gibiler.5 sene L kullandım.Çocuklara oda yapacağım için taşınınca sattım.Koltuk takımını 10 yıl oldu hala kullanıyorum.Nasipse 2 aya değiştirecem tamamen sıkıldığım için.
Dondurmalikahve maygirl uykusuzanne__ afirell barbiee_ hira0502 Esmabetul yerli [silindi] Pirasalipuding Kitsu 2ogullu1anne hilalakdeniz Kızlar bu nasıl sizce
maygirl Dondurmalikahve ikeanın urunleri sade kullanslıdır.olablir buda canım..farklı oneri gelirse onlarada bakarsın elbet🌸
Dondurmalikahve maygirl Aynen canım yine yorumlayan olur inşallah kardeşime aldırcam bunu da 😃 barbiee_ bende beğendim kanka🙂 [silindi] aynen Ikea olunca daha pahalı olur demiştim 😃 Pirasalipuding bende beğendim 😊
Canparcam_ Dondurmalikahve Benim tüm mobilyalarım modalife üst paket almıştık biz zaten satıcı da söyledi ucuz alt paket alırsanız çokta birşey beklemeyin diye ben çok memnunum valla koltuklarda oturma izi olur ya o olur mu diye korkuyordum ama olmadı çok şükür.
[silindi] Dondurmalikahve ikeada kargo pahalı oluyor bir de mobilyayı sen kuruyorsun o yüzden ürünler genelde fiyat performans 😅 bazen kargo bedava kampanyası yapıyolar ama yılda 1-2 kere 🥲
Mehtap08 Dondurmalikahve bütün evimi modalifetan aldım 7 yıl oldu hepsi taş gibi 2 kere de tayin olduk