Merveeofs Kızımın yatağını ısmarlama yaptırdık ama bu şekilde cok fazla vidalama yapılmış görünür sekilde ve içe gömük değil dışa dönük. Bunları nasıl kapatabiliirm çok kötü görünüyor bana çünkü
betamom Merveeofs kızınızın ulaşamayacagı yerdeyse ponpon gibi şeyler takabilirsiniz. Yada maymun oyuncaklar oluyor kollarını sararak oraya asabilirsiniz.
Merveeofs Arelmommy Kitsu yapıştırmalı şeyler denedim ama vidalar dışa doğru oldugu için onun izi çıkıyor ve yine kötü görünüyor
Merveeofs Arelmommy evettt bunlardan var bizde ama içe gömük vidalarda işe yarıyor.. görselde attıklarım dışa dönük ve yapıştırınca izi çıkıyor yine kötü görünüm veriyor
edilmahir Arelmommy bende 1 sene önce oğluma oda yaptım çocuklar bu tarz yapışkanlari yutar boğulma vakaları için yasak demişlerdi bizimde vidalar gözüküyor
yagmuraltintas Merveeofs dışa dönük olanlar için yapıldığını düşünüyorum çünkü vidanın başlığının oradan girişi varr
Merveeofs betamom hep el altı yerler malesef ponpon falan düşünemem gerçi bebek değil ama yine de çocuk aklı hâlâ… maymun oraya asılır ama sadece attığım yer degil daha çok var yatağın çeşitli yerlerinde 🫠