gizem1101 Merhaba kızlar bebeğim 8 aylık şimdiye kadar mama ile meme veriyordum ama 1 aydır içmiyor iki tane dişi alttan çıkmış hep ısırıyor uçları istemiyor mama veriyorum mama verdikten ne kadar süre sonra ek gıda veriyorsunuz yardımcı olur musunuz
Bebikoluhayatim gizem1101 kaç cc içiyor normalde bu diş döneminde ne kadara düşürdü ek gıda da verdiğinizde yiyor mu yoksa tadımlıyomu
glsm1kutlu gizem1101 benim bebeğimde tam tersi ek gıda yiyor artık mama asla içmiyor emziriyorum ama sütüm az çok üzülüyorum
ciomomss gizem1101 mama ek gıda şeklinde değil de ek gıda mama şeklinde ilerleyin ne kadar yiyor ek gıdayı bilmiyorum ama bir öğünde doyacak kadar yiyorsa 3 saat sonra içebildiği kadarını verin biz de 8 ay içindeyiz mesela sabah kahvaltısını yaptırıyorum doyurucu oluyor genelde 3 saat sonra 120 cc içiyor max normalde 210 cc içiyor tam açlığında siz de deneye deneye ilerleyin
Bebikoluhayatim Tahminimce 45 dakika sonra tekrar deneyebilirsiniz ben öyle yapıyordum yine tabi az az yiyordu bazemde yemiyordu zorlamıyordum
ebruarasmom glsm1kutlu Bebeğiniz kaç aylık bende 4 aylık bebeğim şimdiye kadar sağımla ilerledim ama şimdi kucağımdan inmek istemiyor günde 2-3 defa anca sağıyorum ve sütüm sadece 50 cc geliyor ne yapacağım bilmiyorum 🥹🥹
glsm1kutlu ebruarasmom 7 aylık olacak bebeğim 4. Ay atağından dolayı öyle oluyor bebişler idrar takibi yapın o aydaki bebekler aç olduklarını çok net belli ediyorlar umarım geçicidir hepsi💕