MRabiaaaa Kızlar 20 gun önce normal doğum yaptım 3930 kg . İc- dış cok dikişim var 30 a yakın Afedersiniz popoma kadar dikişim var . İdrarimi yaparken cok acıyor oturup kalkarken , krem olarak ne sürebilirim lütfen yardım
Prens_annesi2110 MRabiaaaa aynı ben gibi olmuşsunuz geçmiş olsun canım.. vagi-norm jel krem vermişti doktor bana tavsiye ederim çok kullanmadim gerçi ama işe yarıyodu az da olsa
Zeynep35_ MRabiaaaa bana sadece baticon vermıstı her tuvalete gıttıgımde onu yaomıstım 1 hafta 10 gun sonra normale donmustu
Urazbaby MRabiaaaa argan yağı sürebilirsin hızlı iyileştirir.Artık doktorlar pek krem falan vermiyo temiz tut diyo o kadar bende 3ay önce doğum yaptım dikiş yerlerim daha hassas iyileşti ama bide anestol rahatlatır hafif uyuşturuyo ağrısını alır
ZehraSara Benimde cok dikisim vardi ve doktorum madecassol vermisti sabah aksam surmem icin. Tabi siz yinede kendi doktorunuza danisin ama o krem benim kurtaricim oldu
Oflu61 Bana agrı kesiciden baska hicbirsey vermedi doktorum temiz tutup bol bol yıkadım zorlamadım yavas yavas gecti
Brsmom Oflu61 aynen benım dokturumda oyle dedi kuru tut dedi 21 günlük olduk gayet iyiyim oturamayanlar simit minderler var ta onlarda rahat oturabılır tavsıyem kuzular 💕
Cinarhuseyininannesi Bende normal dogum yaptim 4500 gr doğurdum ama 2 defa doğurmuş kadar oldum çünkü eş parçalanmış içimde unutmuşlar onuda uzman doktor farketti ölümden döndüm resmen tabi eş unutulunca tekrar suni sancı verdiler doğum yapar gibi düşürdüler benimde aşırı dikisim vardi doktor hametan yazdı çok iyi geldi 1 haftada düştü dikişlerim Allah şifa versin Rabbim yardımcınız olsun
Denizincanii MRabiaaaa 40 tan fazla dikisim wardi doktor antbyotk baticon we madecassol krem wermisti hepsini kullnmama ragmen 50 gune anca rahat oturabilmstm inanir msn hala ayna alip bakmis degilim o kdr ki pskolojm bozuldu dikis yerlerm arada sizlar ic dikisler iyilesti mi iyilesmedi mi hicbilmiyorm isin kotu tarafi agdaya da gidemiyorm korkudan hele doktor dusuncsi aklmi basmdan aliyor bir daha cocuk dusunmuyorm we dogrdgm bebek 3640 g daha kilolu dogsa Kim bilir nasl olurdm 😏
Ebruferit MRabiaaaa canım benimde dikisim vardı batikonlu şu vermişti hastane onunla siliyordum kantaron otu yagi var onunla çabucak iyileşti kuru kalırsa aciyor dikişler wcden sonra temizlé iyice kurula zeytinyağı da surwbilirsin o yağ yoksa
Prenses_annesiiiii Ebruferit canm kantoran, zeytin yağı dikişleri açıyor sürmeyin sakın. Kuzenimde bilinçsizce iyi olur die sürdük dikişleri hep açıldı, doktora sordgmuzda öok kızdı yağ türü şeyler dikişi açar dedi,haberniz olsun yinede cnm
Ebruferit Prenses_annesiiiii ilk defa duydum canım dikişleri açtığını şükür ben atlattım sürmüştüm de bir sorun olmadı çabuk toparlamisti beni herkese fayda etmiyor demekki
Prenses_annesiiiii MRabiaaaa al benden de o kadar sadece batikon sürüyorum. 24 günlük olduk ama hala tam oturamıorm 🤦♀️