gizem101010 Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık. Piyanolu oyun halısı var her gün onunla oynuyor. Ayrıyetten ne alabilirim 0-6 ay oyuncak önerir misiniz acaba bize? Su matı, çıngırak vs aklımda ama başka ne önerirsiniz fiyat performans marka önerisi alırım
hosgeldinbebekk9 gizem101010 fisher price dansçı Beatbo vardı bizde küçük olanı yeterli, bir süre sonra kulaklarını da diş kaşıyıcı niyetine kullandı😂 gittiğimiz her yere götürüyorduk
lemanns gizem101010 tırtıl mutlaka alın, su matı, hışırtılı kitap,konuşan köpekçik, çıngırak,bizimki şuan bunlarla oynuyor 4,5 aylık ❤️
gizem101010 lemanns bunlar ne zamana kadar yeterli olur acaba? İlk bebeğim ne varsa almak istiyorum sonra kendimi durduruyorum 😄
lemanns gizem101010 Benım de ilk bebegım 😁 ben şuan bunları aldım doğmadan önce almıştım zaten. Bebeğim çok hareketli bir bebek ona rağmen bunlar şu ana kadar yetti . Şuan hala oynuyor . Bende yavaştan yeni oyuncak arayışına girdim . Sesli ve ışıklı bi kaç tane alacağım. Ama öyle hınca hınç almayın bence zaten hepsini aynı anda vermıyorum sıralı verıyorum . Böylece ilgisi taze kalıyor
lemanns Ay bitmek üzere şimdi alacaklarım şunlar ; fisher price markasından; beatbo dansçı bebek,ışıklı piyano,eğitici aktivite masası, ışıklı ve müzikli tırtıl