Yunusemreannesii Kızlar olay biraz önce oldu uyumak için odaya götürdüm bende uyuşum biraz ateşi var gibiydi çıktı mı diye dokundum uyuyor gibiydi bi kahkalar attı baktım anlamaya çalıştım gülüyor mu ağlıyor mu ama gülüyordu neden olabilir bilir 3 buçuk yaşında
zencefillikurabiyeadam Yunusemreannesii 5 buçuk aylık uyuyunca bazen yandan yandan sırıtıyor. Onu görünce ben de gülüyorum hiç kötü bir şey olabileceği gelmemişti aklıma 😅
selamunkavlen Yunusemreannesii benim oğlum 3 yaşında kahkaha atmayı öğrendiğinden beri hafta iki üç kez kahkaha atar uykusunda . Hele ki o gün çok eğlendiğimiz bir günse iki üç kez atar . Ben çok mutlu olurum niye korktun kız korkmam mı lazım acaba beni de şüpheye düşürdün
dygskerem Yunusemreannesii rüya görüyordur heralde niye ağlıyorsunuz benim üç aylık oğlumda kahkaha atıyor uykuda ben napıyım 🤣 rüya görür mü onu bile bilmiyorum
usenmedimyaptimbirvelet Yunusemreannesii niye ağlıyorsunuz anlamadım. Benim oğlumda gülüyor 2.5 yaşında hatta bu durum bana komik ve sevimli geliyor
zehraco Yunusemreannesii benim bebeğim de dört aylık arada bir oda ağ kahkaha atıyor normal diye biliyorum hiç üzerinde durmadım
Yunusemreannesii selamunkavlen ilk defa attı çok korktum ağlarsın gülmezsin bu ağzı dolu kahkalar attı
Damyy_ Yunusemreannesii bu gece birazcık tetikte ol canım ateşe karşı. Çok geçmiş olsun rüya goruyor olabilir
Kuzeymomss Yunusemreannesii normal birşey değil mi? Benim oğlum neredeyse her gece gülüyor , hatta konuşuyor da. Rüyasında birşeyler görüyordur. Bu arada benim oğlum da 3.5 yaşında
maygirl Yunusemreannesii bebeklogindsn buyana kizımda uyurken hep güler..ve sk sk knusur.normal bsey neden aramayın.ruyasinda komik bsey görmustur