gizemna Merhaba kızlar ehliyete yazılacağım fakat bir yer 4 ay içinde bitiyor dedi sınavdı direksiyondu diğer yerde 1.5 ayda sınava giriyorsunuz dedi sizlerin nasıl oldu hangisi daha iyi kafam karıştı
Deletedmom_897 gizemna Merhaba bende yazıldım. Ağustos ayında yazıldım henüz sınava girmedim .Yani 1 oldu nerdeyse sinav ücretini yatırdım ama sınav tarihim belli degil 🌸
esmnrr gizemna 8-10 ders arası direksiyon dersi alıyor olmanız lazım 1.5 ay bana kısa geldi nedense 🤷♀️
hepyerdeyizz gizemna hiç araba bilmediğim için ders vs uzun sürmüştü sizde hiç bilmiyorsanız ondan uzun sürebilir
myarenb gizemna mayısın 8inde yazıldım 10unda yazılı sınavın dersleri başladı 30 mayısta yazılı sınava girdim 12 haziranda direksiyon sınavım başladı 25 haziranda direksiyon sınavına girdim yani toplam 1,5 ay sürdü
gizemna Deletedmom_897 peki kitapçığa mı çalıştınız nasıl gidiyor direksiyon dersleriniz başlamadı ozaman birde nekadar ücret verdiniz
Deletedmom_897 gizemna Evet hem kitapa bakıyorum hemde Cenk hocanın soruları çözüyorum konu anlatımı var YouTube üzerinden ordan takip ediyorum. Bir kaç tane uygulama indirdim onların sorunlarını da çözüyorum. Yok henüz sınava girmedim o yüzden direksiyon eğitimi almadım. 14.500 yazıldım ben
cisem1 Yani “1.5 ayda sınava giriyorsunuz” diyen yer muhtemelen seni hızlıca e-sınava sokar ama direksiyon için yine bekleme ihtimalin var. 4ay sürer” diyen yer ise daha garantici konuşuyor, en geç süreyi söylüyor.
[silindi] gizemna bu bulunduğunuz şehre yoğunluğa göre değişiyor sanırım. Ben kursa yazıldıktan 2 ay kadar sonra almıştım ehliyeti sanırım
tineanigra gizemna ağustos sonunda yazılmıştım aralık ayında direksiyon sınavına girmiştim. Süreler kursa yazılan insan sayısına ve meb in sınav tarihine göre değişiyor