Dedektifgadget Benim matematik bunun bir taktiği yok mu 😅 Aöle kayıt oldum ilk matematik ile başlim dedim aman yarabbi ne kadar değişmiş 🥹🥹 inşallah öğrenirim aralık ayındaki sınava kadar 🥹
queen352 Dedektifgadget valla bende geometri hiç sevmezdim lisenin başlarında çok zorlanırdım sonra bana geometriyi sevdiren bir öğretmen ile tanıştım sonuç matematik öğretmeniyim😁
myangelson Dedektifgadget okul zamanı fizik ve kimyadan nefret ederdim hiç yapamazdim hala hiç anlamam 😂😂 matematiği geometriyi falan çok severdim ama şuan unutmusumdur hepsini 😂
usenmedimyaptimbirvelet Dedektifgadget matematik 👎🏻 o yüzden hep dil okudum ne kadar uzak olursam o kadar iyi biri bana matematikle alakalı soru sorsa koşarak uzaklaşırım🤣
Dedektifgadget Kitsu ikisinde de matematik yoktu Ortak dersmiş bu keşke başka seçme hakkım olsa 😅😅 fizik var kimya var İngilizce var
Dedektifgadget queen352 tanıştım sonuç matematik öğretmeniyim Vay maşallah hocam ben açıktan okuyorum youtebadan dinleyip soru bankası alıp soru çözümü ile istediğim şekilde öğrenebilirim miyim? Örgün eğitimin faydaları 😅🥰
Dedektifgadget myangelson ay gerçekten bende çok bilgisizim ağlicam bu sayılar teyzeler nasıl bitiriyor maşallah 😭😭
Meri-Mel Dedektifgadget Sevmediğim aşırı zorlandığım bir ders yok sadece el yeteneğim yok resim belki🥲
Meri-Mel Dedektifgadget YouTube da temel kavramlar falan anlatılıyor canım eğer sıkıştığın olursa buraya da at matematikçiler daha iyi yardımcı olur da ben de olmaya çalışırım
fikfikdamla Dedektifgadget benımde matamatık koca sınav kâğıdında hepsı yanlış çıkardı hoca sağolsun ad soyad 20 puan verırdı 🤓