mbabygirlm Kaynanama geldim hocalar falan geldi 10 kişiye yakın kadın var büyük kızım oyun oyna benimle diyor oynuyorum ama sürekli bir ilgi çekme şeyi var bu durumlarda nasıl bir yol izliyorsunuz
Meri-Mel mbabygirlm Kuzum az biraz olayı güzel yaz her seferinde direk mevzuya daliyorsun ne nedir bir şey anlamıyoruz 😅
birerkekbirkizannesii mbabygirlm kız ben 25 yaşındayım geçen sene kaynanama misafirler geldi doluydu ev eşim de odaya gelmişti uzanmaya kedi gibi bekledim ki beni çağırsın bir iş versin eşin de ortamdan kaçayım diye küçücük çocuğun ki normal değil mi😆
mbabygirlm Meri-Mel haklısınız 😀 aceleyle yazdım ya. Kaynanamgile 10 tane kadın geldi çay içmeye 3 yaşında ki kızım beni istşyor sürekli kendi de bir şeyle oynamıyor oyalanmıyor benim oturmamı yememi istemiyor ondan dolayı ne yapsam bilemedim
tineanigra mbabygirlm 10 tane teyzenin arasında kalsam bu yaşımda bile biri benle oynasın da ortamdan uzaklaşayım isterim 🤣
MamaUygarVibes mbabygirlm ben oğlumla ilgileniyorum böyle ortamlarda, misafir kaynananiza gelmiş boşverin siz cocukla oynayın.