stillwasser Ya kızlar 3 yaşında kreşte bir oyuncak var maymun illa onu eve getirmek için aglıyor öğretmen vermiyor yasak diye aglıyor takıntı mı ne bu anlamadım gitti
anne232 stillwasser Verse 1 gün getirse ertesi gün getirse ne olur ki alışsın istemiyor olabilir ama çocuklar bazı şeyleri çok büyütebiliyor bu gün oyna yarın getir ama bir daha bu yada başka bir oyuncağı götüremeyiz burada oynamamız gerekiyor diyemez mı acaba
maygirl stillwasser bnzerinu bulabileceginiz bi oyuncakciya gidip ordakini istryip istemedigni sorun.takınti değil bana normal geldi..cunku istedigi biseyi hergun goruyor ve isteği yineleniyor.
stillwasser uykusuzanne__ yani sevilecek birşey de degil cok çirkin aslında 🤣 ya bilemiyorum bazı böyle halleri var beni yoran bir ceketi var onu giymek ister mesela tamam vermesem unutur ama bazen de hatırlar illa ister falan
beybimeybi anne232 öğretmen bugun ona izin verirse yarın başka çocuk oyuncagi evine goturmek ister bunun önünü alamazlar. Hem maymunu alip goturdu diyelim yine başka bir oyuncak icin ayni zorluğu çıkartabilir. tutturdugumda eve götürebiliyorum diye dusunur
stillwasser Nacafa aynısını bulmam cok zor eski bir oyuncak yani oyuncaklarla cok cabuk bag kuruyor bi battaniyesi var bi ceketi var bi lego parçası var adını ayı koydu onu var yoruluyorum artık bu neden kaynaklı bilemiyorum da
anne232 stillwasser 3 yaşta bu çok normal ama daha kendini bedenini tercihlerini yeni tanıyor inat yapıyor
maygirl stillwasser aa neden ki?yani oyuncak maymun neticede..cok detaya gren bsey oldugunu düsünemedim ama.."Bnce buraya geldince oynayablirsin.bunu göturemeyiz"vb knusuldukca bu talebinden vazgeçecektir.
anne232 stillwasser Benim bildiğim kadarıyla 4 de bile devam ediyor dunya ya kurallara alışmaya çalışıyorlar onlarda zorlanıyor
stillwasser maygirl yani kreşte herseyim evde de var gitmeyim algısı için sanırım valla artık öğretmenleri de anlamak zor 😇