arker Kizlar merhaba, bebek bakicilariniza ne kadar ücret ödüyorsunuz yarım gün,tam gün ve şehir olarak yazarsanız bana da bir fikir olur
Kuzularinanasi arker ben degil ama bi arkadas tum gun cts de geliyor hatta bazen 15bin veriyormus.baska bi arkadas da yine tum gun 17bin veriyor.
DenizKusum arker sabah 8.30 dan akşam 16.00 ya kadar. Evimize geliyor. Evde günlük işler varsa veya yemek için malzeme ayarladıysam onları da yapıyor. Asgari ücret anlaştık
arker ffulya sizce fiyat nasıl cevrenizdekilerde hep bu ücretlerde mi baktiriyor benim çevremde hiç yok bilemiyorum
ffulya ffulya ben birsz iyi bir mahallede oturuyorum bu mahhalle böyle ama çalıştığım mahalle daha alt seviye orada saat 3’e kadar 15 bin veriyorlar
adaatuna arker sektör böyle bence şuan aşağısı çok nadir. Bebeğin çamaşırlarını yıkama, evi süpürme, bulaşıkları yerleştirme
DenizKusum arker Iğdır’da yaşıyoruz. Buranın piyasasına göre fazla veriyorum aslında. Ev işlerini de yapması için anlaşmıştık. Açık konuşmak gerekirse Iğdırda asgari ücrete başka bir iş bulamaz ama karşılıklı olarak birbirimizden memnunuz bir yıldır