elif1704 haklısın canım anlıyorum seni belki mamanın tadını beğenmemiştir. Mesela benim kızım doğduğundan beri mama içiyor ama şöyle ki 6 aya kadar hep reddetti beslenmeyi zorla veriyordum ben uykusunda besliyorum evet kilosu iyiydi ama az içmesi benim de canımı sıkıyordu anne sütü aşmıyor bari mamayı doya doya içsin diyordum kontrole gidince doktor kilo alımı çok güzel zorluyorsun bebeği demişti ama gel gelelim ebeler çevrem hep zayıf diyordu sonra çok kötü hastalandı beslenme yetersizliğinden ve ben baktım ne mama içiyor ne anne sütü pirinç unları vs vermeye başladım iştah şurubu ve vitaminler başladık çok şükür düzeldi en önemlisi hastaneye yatışı yapıldıktan sonra düzeldi zaten eve gelince mama verdik tuttu ogündür bugündür önceliğimiz mama bizim eski postlarıma bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi asla beslenmek isteyen bir bebek değildi düzelmez bu kız diyordum çok şükür ki düzeldiğine şahit oldum. Mutlaka gidince doktorunuzla görüşün benim gittiğim doktor çok iyi bir doktor o kadar güzel bilgiler veriyordu ki bana