elalin 4 yaş kızım kreşe başladı hemen hastalandı. Möllers balık yağı aldım enterofast probiyotik aldım el yapımı karadut öz’ü aldım. Bunlara baslamayı düsünüyorum balık yağı ve probiyotik her gün veren var mı? Neler kullanıyorsunuz takviye amaclı kan tahlili aldırdım değerleri güzel çıktı
GezginPaNDa elalin baktobolis boğaz probiyotiği . Bağırsak probiyotiğini haftada 2-3 gün veriyorum boğaz probiyotiğinin her gün veriyorum. Doktorumuz önermişti hastalık İlk önce gelip boğaza yapışıyor diye boğaz probiyotiği önemli
2bebeannesi158_ elalin benim oğlumsa bugün gitmedi burnu akıyor ne ara kaptı anlayamadım kolaynkolay hasta olmayan çocuk
aselliyam23 elalin ravla markasının mor meyveli karışımı karadut özü flumix hasta olduğunu hissettigim an veririm d vitamini badem yağı özü arada da probiyotik her tuşa basıyorum Rabbim evlatlarımıza şifa versin hiç hasta olmasınlar 🤲🩷
birprensannesi1 GezginPaNDa kaç yaşında çocuğunuz bu boğaz probiyotiki 11 aylık bebeğim var kullanılır mı acaba
adaatuna Yorumlarda bulunan tüm takviyelerin (prebiyotik hariç) kanıtlanmış hiçbir yararı yok. İyi beslenme, bol yeşillik, bol protein, iyi uyku, d vitamini ve prebiyotik dışında bir şey yapamıyoruz maalesef
aselliyam23 adaatuna ravlanin ürünlerini araştırmanızı öneririm kanıtlanmış birçok faydası var emin olabilirsiniz kullandığım için söylüyorum 🥰
fairytaleofthestars aselliyam23 ravla mor meyveli karışım alerjik bir ürün önerirken temkinli olun lütfen. Ben de bir arkadaşımın önerisiyle aldım oğlumun vücudu kabar kabar oldu. Her çocuk tölere edemeyebilir.
sheesyelllow elalin su bazlı propolis kullanıyoruz bağışıklığı güçlendiriyor. Biz doktor tavsiyesiyle başladık
Asyaveannesi04 elalin easy fish oil multivitaminli aldım doktorumuz önerdi ve günde bir kaşık bal, karadut özü ve düzenli mevsim meyvesi. Çok memnunum şimdilil