Busraky Kuzular bebeğim 2 ay 9 günlük inek sütü alerjisi var kakasını yapamıyor yavrum çok ağlıyor aynı zamanda kolik bebek ne yapacağımı şaşırdım tek başıma zapdedemiyorum bile önerisi olan var mı ne zaman geçer bu durum
Nurayf Busraky inek sütü alerjisini nasıl anladınız bende şüpheleniyorum ama test yaptırmadım siz yaptırdınızmı
[silindi] Busraky diyet yapiyo musunuz maalesef 1 ay sonra fln bagirsaklarda etkisini gorursunuz bnm kızım da öyleydi hep ikinirak yapardi ama geciyo zamanla biraz sabir🙏🏻🙏🏻
Busraky Nurayf test yapmadı doktorum ben farkettim canım sümüksü kaka yapıyordu karnı şişiyordu hiç uyumuyor sonra doktora götürdüm kalasından farketti
Ync Diyet yapiyomusunz alerjide etkliyo kaka yapamamamsini bizde çok çektik cerraha goturdugmuzde popo deliği dar dendi işlemle acildi bide 3.aydan snra rahat yapmaya başladı baktrdnzmi hc
Busraky Ync benim sütüm kesildi maalesef laktozsuz mama yiyoruz doktora götürdüm 2 tane krem verdi kulak çöpüyle yaptır dedi ama onuda sürekli yapmak istemiyorum 1 ay felan oldu laktozsuz mamaya başlıyalıda
Busraky [silindi] 1 ay oldu zaten canım laktozsuz besleneli ama genelde yapamıyor yavrum çok zorlanıyor çok ağlıyor