Niyesordunbucevabi gklmerve kaç kilo? Az önce doktordan geldik normal dedi bizimkine boy daha önemli benim için dedi
gklmerve Niyesordunbucevabi sizinkinin 5 aylıkken 6 kilo 100 gram olması beklenirdi sizinki baya geçmiş maşallah o kiloyu bizimki de 7.200 olması beklenirdi o süreçten sonra alamadı işte 😔
beybitolat mervesare01 Evet zaten şuan 8 ay 9 günlük. Yok canım mamayı gün içinde içmiyo. Sadece gece uykusuna geçerken kaşıkla 5-6 ölçek içirebiliyorum başka yok yani
mervesare01 beybitolat anladım biz de 7 ay 26 günlük hala anne sütü artı mama çoğunluk . ek gıdayı ben baya az veriyormuşum onu anladım
beybitolat mervesare01 bizimki anne sütü hiç almadı. Mamayıda reddeddiği için 4.ayda başladık mecburen ek gıdaya. Yavaş yavaş çoğaltarak gidebilirsin sende🥰
mervesare01 beybitolat şimdiki bebekler zor gerçekten biberonu ağzıyla tutuyor içmiyor benimki de 2 gündür ne istiyor anlamadım. Peki sıvı alımı az oluyor ama karni doyuyordur tabi de beze bu nasıl yansıyor siz de ?
beybitolat mervesare01 bizimki maşallah çok su içiyo ve bezleri hep dolu oluyo. Zaten doktorumuz her ay idrar kültürü alıyo çok şükür hiç bi problemde çıkmadı bu zamana kadar
mervesare01 beybitolat iyi maşallah . Ben gün içinde sagip veriyorum bu zamana kadar mama da içti 1 öğün ama hep zorla kessem diyorum mamayi uyuturken en son ne verebilirim acaba o zaman sagip vermiyorum gece uykudan uyanınca vereceğim için. Bide sütüm ve böyle yemeklerle oluyor herhalde acemi olunca hep aklım kalıyor doydu mu yetti mi söyle böyle mi diye . Çok fazla su içmiyor çünkü
Kitsu Şuan 9 aylık ama aynı düzenimiz Pankek, yoğurt, meyve , kefir veya meyveli kefir, akşam yemeği..