Mdjdj53839 Kızlar modamızbir den sipariş veren oldu mu güvenilir mi acaba nakit 300 den fazla olmuyor kart istiyor guvensem mi ki ürünlerini beğeniyorum alıp almamakta kararsız kaldim
Akkebru Mdjdj53839 evet verilen siparişler geliyor uygun ama bazı ürünleri çok ağır kokuyor bende bir kere sipariş vermiştim kaç kere yıkadım hep aynı naylon gibi kokuyor ağır kokusu oluyor hatta kocaman deposu var bizim burda Bursa İstanbul yolu üzerinde
Canparcam_ Mdjdj53839 Ben sürekli alıyorum ordan hiçbir problem olmadı. Hatta bugün birkaç birşey daha sipariş verdim.
bebekyamac Ben senelerdir yapiyorum ve nadir keşfedilir o site😊tüh yakalandık🤭 baya uygun ve cok kaliteli ben cok begenerek aliyorum kart uzerinden güvenilir bi site sadece kargosu 100tl oda normal dir diye düsünuyorum😊ha bide kapida ödemeside var😊
bebekyamac Mdjdj53839 Mdjdj53839 karttan alisveris yapiyorum oraya üyeliqim var kapida hic bir ücret ödemiyorum kendisi zaten kargosunu ürune ekliyo mesela 100tlilik elbise 200gibi kapida herhangi bi bi ucret ödemedim
bebekyamac Mdjdj53839 nakit hic alisveris yapmadim zaten nakit odeme yok trendyol gibi dusunun yani bende yapmak istedim ama olmadi yapan var mi burdan sormak lazim😊
Ebis5839 Mdjdj53839 yıllardır alırım. Beğenmez sem iade ederim hiç sorun yaşamadım. Özellikle Jean ler yıllarca dayanıyor (LC nin kiler bile hemen diz izi yapıp salıyor)
LezizeNine Mdjdj53839 3 sene önce keşfettim kıyafet olarak güzel ama gecelik iç çamaşırı konusunda iyi diyemem leopar gecelik aldım dökümlü saten bekliyordum sert kağıt gibi kumaş geldi elbiselerinden memnunum bu sene de aldım ordan kapıda ödemeyi kaldırdılar maalesef
Mdjdj53839 LezizeNine kapıda ödeme olsaydı iyi olurdu gecelik te bakıyordum bu konuda aydınlattığıbiz için de teşekkür ederim
Zumra_1234 Mdjdj53839 kızıma ordan alıyorum hep çok güzel geliyor ve çok uygun gecen gün peluş yelek çantasıyla beraber kargo dahil 400 tlye aldım ve çok güzel geldi tavsiye ederim
Mdjdj53839 Zumra_1234 ay vallahi çok sevindim ürünleri o kadar hoşuma gidiyordu ama korkuyordum teşekkürler yorumunuz için