alparslancimm Ne zaman pış pış açsam kendi kendine duruyor sürekli pış pış açıp forumda dolanıyordum ama 1.2 haftadır foruma girdiğim an duruyor ses kendi kendine başlıyor kendi kendine duruyor oğlum sesi duymayınca basıyor çığlığı çözümü yokmu ya bunun
Aloneangel_ alparslancimm ay aynı problem bende de var uygulamaya girdiğim an durup duruyor sürekli ve güncellendiği halde böyle o yüzden uyuturken giremiyorum 🫠 Bu arada benimde Apple
alparslancimm simseklivekalpli evet kontrol ettim güncel valla hep öyle oluyor telefonumda arızalı değil sağlam apple kullanıyorum
momofmirankaran alparslancimm Benimde öyle maalesef. Oğlumu uyuturken bi buraya bakıyorum onda da müzik kapanıyor. Benimde apple 🥹
simseklivekalpli alparslancimm momofmirankaran Aloneangel_ saremomm_ gokceminaa Daha Fazla kısmından naime.ylmaz@hotmail.com.tr atabilir misiniz? İlgilenelim.
alparslancimm Aloneangel_ e hadi benim hesapta sorun yokmuş öyle diyorlar ya sizin hesaptada sorun yoksa sorun uygulamada demekki
alparslancimm Aloneangel_ benimde aynı şekilde zaten uygulamalarım otomatik kendi kendine güncelleniyor telefondada sorun yok uygulamaya bir el atsınlar bence
gokceminaa Bende de var aynısı maalesef Apple benim de. Zaten en çok bebek uyuturken bakıyordum kötü oldu insallah çabuk düzelir.
alparslancimm gokceminaa seslerin olduğu sayfa değişmiş bundan önce böyle değildi ne olduysa güncellemeden sonra oldu
meeerve alparslancimm benimde öyle altta reklam çıkıyor o kendini oynattığı için otomatik müzik kapanıyor
gncglc Alttaki reklamlardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü özellikle dikkat ettim bir markanın reklamı çıktığında benim de duruyor