meeerve Ne yazsam nerden başlasam bilmiyorum ama çok kötüyüm oğlum sakin kendine göre uyku düzeni olan bir bebekti. Yaz olduğu için 9 gibi uyutuyordum ve annemin yanındaydık yer yatağında uyuyordu oğlum neyse evime döndüm iki gecedir asla beşiğinde uyumuyor ve uykuya direniyor. Dün gece çok geç uykuya daldı yerde döne döne uyuyor 23.30 gibi uyudu sabah 6.30 da kalktı emzirip yere bıraktığımda uyumuş eşim ilgilenir diye yere bırakmıştım. 8 buçuğa kadar uyumuşuz emzirme falan derken 9 oldu öyle olunca bugün öğlen 12den 13.30 a kadar tek uyku yaptı o da yine ayağımda sallayarak. Çok huysuzdu yine uykuya direndi ama şu an uyuttum. Uyur mu bilmiyorum dişten de olabilir ama uykusundan uyanıp ağlama yok oyun oynamak istiyor keyfi yerinde oluyor :( ne yapacağım bilmiyorum öncelikle beşiğine nasıl alıştırabilirim? Ve bu süreç geçici mi nolur geçici diyin😂
sinemisxs Acaba besığinde rahat edemıyor olabılır mi çünkü bende yerde bir süre yatmak zorunda kaldım beşiğinde yatmak ıstemıyor, fark ettim ki yerde geniş geniş yatıyor yatağına sığmıyor dönerken falan çarpıyor besıgıni degıstırcez o yüzden
meeerve sinemisxs annemlere gitmeden önce yatıyordu beşiğinde orda da döne döne uyuyordu bir sıkıntı yoktu demek ki yerde yatmaya alıştı. Beşiğe yatırıyorum 20 dk sonra uyanıyor geri uyutması o kadar zor oluyor ki. Nasıl bir yatak alacaksınız acaba?