Ahadensar25 Kızlar instagrama giremiyorum internete baglı degilsin diyo bütün bilgilerim açık oysa ve en önemlisi hücresel veri açıyorum hesaba girdigim zaman kapanıyo yardımcı olurmusnz bilen varsa eger rica ediyorum
[silindi] Ahadensar25 telefonunuzun yazılımı güncel mi? 13.3.1 ios en son çıkan güncel değilsede olabilir.
Kubraatlas Ahadensar25 benim 1 senedir öyle ve hiç bi şekilde düzeltemedim isteğinizle ilgili hata oluştu diyo sonrasında bende safariden giriyorum ki benimki 64gb yerimde var ama hala aynı
Ahadensar25 [silindi] sanırım canım bu son güncellemeyi yapmadm ondan yeterli hafızam yok yapmadım bundan dolayımıdr sence
[silindi] Ahadensar25 Evet genelde iosta güncelleme uzun süre yapılmadıysa eski modellerde uygulamaları çalıştırırken sorun yaşanabiliyor bi deneyin derim
Ahadensar25 Kubraatlas acaba niye ya benmde 64 gb ama doldu artık boşltmam gerkyr vifiden giriyorum hücreselden giremiyorum anlamadım gitti
Kubraatlas Ahadensar25 bilmiyorum valla ben hiç bi yerde giremiyorum :) Apple destekten randevu oluşturun arasınlar