Deletedmom2987 bu reklamların sonu yok mu tam yorumun ortasında oyun reklamı geliyo reklamı kapatıcakken google playe atıyor benimde telefonu atasım geliyor biliyorum çözüm yok ama sıktı artık ya hayır oyun oynayan biri de değilim çok sık olmaya başladı artık
[silindi] Deletedmom2987 bana çok gelmiyor artık reklam çıkınca uygulamadan çıkıyor olabilir misiniz öyle yapınca tekrar tekrar çıkıyor
maygirl Deletedmom2987 reklami kaoatmadan ckıs yapar girerseniz cok sık reklam çıkıyor..diger sekilde daha az.playere gecince geriliyorum reklam.ustunce x cıkmasini bekliyorum x kapatinca uzun bi sure cikmiyor genelde ckmiyor hatta.
simseklivekalpli Deletedmom2987 Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizler de sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 🥰
Deletedmom2987 [silindi] hayır reklamı kapatıyorum bu sefer google playe atıyor ordan kapatıyorum reklam başa sarıyor kısır döngü oldu artık
[silindi] Deletedmom2987 ben de reklamı kapatınca playe atıyor onu da kapatınca sağ üstte çarpı çıkıyor yeni reklamlar böyle 🥲
Deletedmom2987 simseklivekalpli biliyorum ama reklamı kapatıp google playe atmasına ordan çıkınca tekrar reklamın başlamasına sinir oluyorum bir de ard arda çıkmaya başladı
Deletedmom_289 Deletedmom2987 bu raklam ben bıktım artık canım son 4-5 aydır full reklam izliyorum güncelle diyen oldu güncelleme diyen oldu