alpaslanmom_ Kızlar 6 buçuk aylık bebeğime yapmak istiyorum tarif verir misiniz ? Siz bebeklerinize nasıl yapıyorsunuz acaba ?
Gokturkmom alpaslanmom_ şuan brokoli zamanı değil mevsim sebzeleri ile ilerlemeniz daha iyi olacaktır
artikbiranneyim alpaslanmom_ ben yemek şeklinde verdim hep çorba yapmadım o aylarda. Örneğin brokoli havuç tatlı patates haşladım suyundan koyup çatalla ezip verdim. Kıyma başladıysanız kıymalı da olur. Mutlaka kimyon koydum gaz yapmasın diye
cnngkdmr alpaslanmom_ şimdi zamanı değil ama ben yaptığımda brokoliyi buharda haşladım ve zeytin yağıyla yulaf ununu kavurdum sonra haşlanmış brokolileri ekledim tekrar pişirdim ve belendırdan geçirdim bu kadar 😌
alpaslanmom_ adakin @Gokturkmom Aaa öylemi bilmiyordum manavda görünce yapayım demiştim öğrendiğim iyi oldu teşekkürler 🙏🏽
Gokturkmom adakin alpaslanmom_ Hep taze şeyler vermeye çalışın sebze meyve hepsi mevsimindeyken daha sağlıklı oluyor 🥰Annelikte her gün yeni bişey öğreniyoruz
adakin alpaslanmom_ geçen yıldan kalmıştır belki eylül bitsin çıkmış olur geçen sene hamileyken yemiştim karnım ağrımıştı. Bizim manav alma kızım geçen yıldan kalıyor demişti
cnngkdmr alpaslanmom_ çorba olarak su koyuyorum tabi çorba olacak şekilde ama ne çok sulu ne çok katı bırakıyorum koyu bi çorba yapıyorum en sağlıklısı benim tarif ettiğim gibi unu falan buharda haşlamakta vitaminlerini kaybettirmiyor
alpaslanmom_ cnngkdmr yulaf ununu severek tüketiyor zaten çıktığında bu tarifi uygulayacağım inşallah sever çok teşekkür ederim
KuzeyinAnnesi03 alpaslanmom_ zaten şuan brokoli çıkmadı daha henüz o zamana kadar büyüyor 7 aylıkken vermiştim oğluma