blackbird 10.ay 9.günden sesleniyorum 😌 Siz neler yapıyorsunuz kahvaltısında? Her sabah ne yapcam diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var ☹️ Kahvaltıyı sevdirmem lazım …
elifozkan blackbird 12 aylık bebeğime bu sabah kaşarlı menemen yaptım yanında zeytin ezmesi,labne peynir,tahin pekmez
umaytoom blackbird haslanmis yumurta pankek omlet salatalık avakado peynir bunları dönüşümlü bazen peş peşe yapıyorum her gün
oylesinebiri__ blackbird tarhanalı omlet yulafli omlet patatesi rendeleyip üstüne yumurta kaşar attın kıymalı yumurta da güzel
mormnkse23 Süt dilimi hazırlarken eline avokado verdim onu yedi sonra süt dilimini yedi sonrasında bi kaç üzüm bugünün kahvaltısını böyle kapattık
blackbird mormnkse23 süt dilimi nasıl yaptınız ? Yani ne kdr yiyor mesela. Benim kızım bugün sadece yoğurt yedi en çok sevdiği şey o. Avokado sevdiremedim zaten.
blackbird elifozkan ezme hangi marka aldınız ? Kendi mi yiyor peki siz mi yediriyorsunuz ? Çatal kaşık kullanıyor mu? Bu yediklerini kaşıkla mı yiyor ekmek veriyor musunuz ? Şifa olsun kendisine.😘
blackbird umaytoom ben sadece omlet yoğurt arkasına meyve püreleri gidiyorum :( menemen, patatesli yumurta yemedi haşlanmış yumurta yemedi. :( şifa olsun bebişe :)
blackbird oylesinebiri__ tarhanalı da yapmadım sevmedi. Yulaflı denemedim. 😔😔 sürekli peynirli zeytinli yumurta yapıyorum 😔onu biraz yiyor canı isterse.
Pirasalipuding blackbird yumurtanın her halini yapıyorum patatesli, peynirli, domatesli vs. Börek, pankek, tostlu menüler oluyor bazen İnternetten bakabilirsiniz çok fazla çeşit var
blackbird Pirasalipuding ben size cevap veremedim sanırım ya üst üste geldi ya mesajlar yazdım sandım 😟İnternetten bakıyorum da sizlerin yaptıklarını merak ettim. Görseller için çok teşekkür ederim. muhteşem görünüyor elinize sağlık 😌🙂şifa olsun inşallah 🙏🏻
mormnkse23 blackbird benimki de en çok yoğurdu seviyor her öğün ver yer hayır demez 😅 avakado bazı bebekler sevmiyor ara ara deneyin bebekler bi süre sonra kendileri tutup yemekten daha çok hoşlanıyorlar yiyecekleri onun çatalına kaşığına yiyecekleri koyup kendisinin yemesine de yardımcı olmayı deneyin ☺️
elifozkan blackbird zeytin ezmesi Motherese markasının tuzsuz. Malesef hala kendi yemiyor ben yediriyorum ekmekde veriyorum ama tabağını bitirmiyor
umaytoom blackbird omlet yemesi de yeter üzülmeyin ileride sever belki bebişler sevdikleri şeyi bile bazen yemiyorlar ne yerse artık doysunlar da 😌
blackbird mormnkse23 keçiboynuzu unu mu bu rengi veriyor 😲 deneyeceğim mutlaka. Çok teşekkür ederim ☺️
jesseanddaphne mormnkse23 bu kitapların üçünüde alıp asla kullanmamam😮💨 bir kaç tarifi uyguladım olmadı gibi sonra bir daha bakmadım 🥲 süt dilimi güzel oluyor mu 🫠
blackbird mormnkse23 aslında veriyorum sonra pişman olup tekrar kendim yedirmeye çalışıyorum 🫣😬yoğurdu bile mıncıklamaya, elle girmeye çalışınca gözüm kaldırmıyor 😬 ama vercem eline artık ya haklısınız .
Pamukhanim_ blackbird genelde kahvaltıyla arası yok yediği 2 şey var Bugün Pofuduk yumurta zeytin ve salatalık vardı
blackbird Pamukhanim_ biz de öyle. Kahvaltı ile aramız yok işte :( pofuduk yumurta dediğiniz nedir 😦 zeytin de sevmedi. Baktı baktı yemedi. Salatalık çok seviyor Şifa olsun bebişinize.
blackbird alpmomssss işte ben her gün onu yapıyorum dün güzel yedi bugün tadına bile bakmadı. Arada çok şey denedim yemiyor diye dönüp dolaşp peynirli yumurta yoğurtta tıkanıp kalıyorum
blackbird elifozkan bi bakayım bende o markaya. az tuzlu zeytin aldım o bile çok tuzlu. Ancak yumurtasına doğruyorum.