fatmaanuurr22 Kızlar 2ay 15 günlük kızım sadece mama ile besleniyor kızımdan ara sıra az miktarda mukus geliyor kakasını yapmakta çok zorlanıyor 3-4 günde bir yeşil kaka yapıyor çok fazla huzursuz aynı zamanda burun hırıltısı var araştırdığımda alerji olasılığı görünüyor sizce alerji mi? geçen hafta yeşil mukuslu kaka için acile götürmüştüm ve doktor enfeksiyon düşüncesiyle röntgen çektirdi kabızlık olduğunu söyledi o yüzden böyle dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü
gulcineray fatmaanuurr22 bizimkindede hiriltiliydi yuzunde egzama vardi ve beni emdiginde kizariyordu. 1 aylikken kontrolde anlattim boyle doktorda sut alerji oldugunu soyledi. Ben diyete girdim (bebegim alerji mamasini hic sevmedi hep kustu) 4 aylik olduk baska doktora anlattim oda diyeti ac dedi actigimda tolerans edildigini farkettik ve geçti. Egzama icinde bol bol kremledik geçti. Ve surmeyede devam ediyoruz..
sazii1 fatmaanuurr22 yeşil kaka mama içen bebekte normal mukusta normal sayılıyor fakat beslenirken zorlanma gürültülü kaka egzema ve kakada kan varsa kesin besin alerjisi
iyikianneyim55 fatmaanuurr22 benim ilk kızımdada süt alerjisi vardı mukuslu kaka yapardı her beni emmeye şimdi ikinci bebeğim oldu bizde 1 ay 2 günlüğüz kakası mukusluydu yüzündede egzama tarzı seler cıktı bir haftadır benimkindede kabızlık var 3-4gündr bir yapıyor doktor slerji olabilir bir dahaki ay bulgular devam ederse oğlumdada süt alerjisi olabilir 😔
fatmaanuurr22 iyikianneyim55 yüzünde birden kızarma küçük küçük bebek şeklinde oluyor ve sonra kayboluyor
sarezeyd iyikianneyim55 sadece yüzde mi çıkıyor Acaba benim de oğlum 33 günlük sırtında ve karın bölgesinde yüzüde sivilcemsi şeyler var baya artıyor sağlık ocağına götürdüm böcek ısırmış dedi ama sanmıyorum
fatmaanuurr22 iyikianneyim55 hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz 🥲 inşallah birşey yoktur ben bugün tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum
ebrueo iyikianneyim55 çözüm için ne yaptınız? Sadece süt mü yoksa hiçbir süt ürününü yememek mi gerekiyor?
fatmaanuurr22 Masalbebee öyle mi? ne enfeksiyonu olabilir bende sürekli aspiratörle temizlememe rağmen hırıltısı hep oluyor çokta huzursuz ağlıyor gazlı bir çocuk
mamado fatmaanuurr22 1 hafta süt, süt ürünleri ve yumurtayı kesin. Devam ederse doktora gidin, bunları kestiğinizi de söyleyin. Bu şekilde benim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı
iyikianneyim55 fatmaanuurr22 ya inşallah ama cocuk doktoru pek bile yapmıyor sizi alerji doktoruns yönlendirmesi lazım anca testle anlasılıyor biz kakasında kan görünce dedik tamam alerjisi vat öle gitmiştik
Masalbebee fatmaanuurr22 benim ilk bebeğim 2 aylıkken hırıltısı çok vardı enfeksiyon çıkmıştı korona testi bile yapmışlardı tam hatırlamıyorum öksürük flanda vardır galiba 3 yıl geçti
iyikianneyim55 ebrueo hiçbir süt ürünü yememniz gerekiyor ben iyi bir diyet yapmıştim paketli gidalar yumurtada dahildi içinde
mommacita nuroner valla diğer belirtiler de varsa gayet alerji belirtisi. Mukus, gürültülü kaka, sürekli huzursuzluk hali, ağlama, bazen deride döküntü egzama da varsa kan olmasa da aslında alerji var demek gayet de
nuroner mommacita sadece mukus için yorum yapmış olabilir miyim? Kan varsa zaten mukusta vardır, ama normal anne sütü alan her bebekte mukus olur.