Deletedmom_985 kizlar bebegim 2 aylik yarin verem asisi var ayni gun rota asisini da yaptiricam chatgpt agizdan uygulaniyor diyor oyle mi. bir de bu asiyi nerden temin edebilirim ozel hastanede doktorumuz yapar mi yoksa eczaneden alip aile hekimine mi gitmeli
Lunaa01 Deletedmom_985 evet ağızdan damla. Eczaneden alıp doktorunuza yaptırın. Yaptırmadan önce ve sonra bir saat aç olsun
meliiii Deletedmom_985 evet eczaneden alıp doktor kontrolünde ağızdan veriyorsunuz ama size şunu söyleyeyim bir hafta boyunca altını değiştirirken bezini çöpe atıp elinizi yıkayın bulaşıcı çünkü ebeveylere bulaşır doktor öyle demişti biz dikkat etmiştik aç tok farketmez
50krsvertirreekk Deletedmom_985 evet ağızdan yapılıyor eczaneden alıp gidip yaptırıyorsunuz canlı aşı olduğu için soğuk zincirin kırılmaması gerek eczaneden buz kabı ile alın sağlık ocağında yapıldıktan sonra geri verirsiniz aksi taktir de aşı ölür ve paranız da hiç olmuş olur o aşının her damlası para çünkü şimdiden geçmiş olsun
Deletedmom_985 sengul34 ucretli ama cok onemli bi asi doktorunuz ya da aile hekimi hemsireniz soylemedi
tostostirikk Deletedmom_985 ben de hafta sonu yaptırdım. Doktoru kendisi yaptı biz eczaneden almadık hastanede yaptılar direkt. Önce doktora götürün o aldırır eğer eczaneden alınıyorsa. Bazı özel hastaneler kendisi temin ediyor çünkü boşuna almayın
mavislerinannesi0 Deletedmom_985 Özel hastane ile eczaneden alip yaptırmak arasında 10 TL fark etmişti bizim burda sordum 4 gun once yaptırdım alip sağlık ocağına gitmek yerine özel çocuk hastanesinde de yaptırabilirsiniz bulunduğunuz yerde arayıp sorun
3erkekannesi__ Deletedmom_985 eczaneden temin edebilirsiniz her eczane de olmuyor siz istedikce getiriyorlar ve evet ağızdan veriliyor ben kendim verdim sağlık ocağına gidemedim hemşireyle konuştum verebilirsin demişti