Babyboysmother Kızlar oğlum 26 aylık. 3 aylıkken sünnet oldu. Bezi bırakalı 2 ayı geçti 2 aydır sürekli eli pipisinde. Oynuyor mu kaşıyormu tutuyormu bilemiyorum ama sürekli olarak eli oraya gidiyor. Uyarmak istemiyorum uyarınca daha çok dikkatini çekiyor ve inatlaşıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Tanıdığım bir kadın doktora götürmem gerektiğini orada tuz toplanmış olabildiğini söyledi, dedim biz baktık bişey görünmüyor çişini yaparkende hiç zorlanma falan olmuyor, tuz olduğu zaman normalde çişini yaparken zorlanırmış 🤷♀️. Öyle diyince kadında hayır onu sen gözünle göremezsin kamerayla bakarlar dedi.
uykusuzluklarinanasi Babyboysmother kendi bedenlerini keşfediyorlar bezi yeni bırakmış uzun süre görmediği bir durum ve artık kolaylıkla ulaşabiliyor oraya tamamen tanımaya başladığı için diye düşünüyorum. bu süreçte ona özel bölgelerini anlatıp kimseye izin vermemesi gerektiğini aşılayabilirsiniz. üzerine süşmeyin zamanla bırakacak zaten
cimcime1018 Babyboysmother 28 aylık oğlum da bazen yapıyor. Ben kesfettigini düşünüyorum kendi de gülüyor ben bakınca. Ama yine de bı gösterebilirsiniz aklınızda soru işareti kalmasin
suheyla92 Babyboysmother tuz mu ilk defa boyle bisey duyuyorum. Benmki 17 aylik aylardir bezi actigim gibi eli orda cok normal.
Babyboysmother beybitolat o farklı bence sürekli bezde olunca bezi açınca bi rahatlıyordur ya da daha küçük olduğu için keşfediyordur ama bnmki 2 aydır keşfedemedimi ki anlamıyorum
Babyboysmother Kk41 hiç denk gelmedim pipisini öyle sürekli tutan çocuğa bana da artık anormal gelmeye başladı. 2 ayda keşfetmiş olmalı diye düşündüm
asafcanafr Benim oglanda öyle vücudunu keşfediyor oyun gibj geliyor ona uygun bir dille anlatın ayıp oldugunu yaşina göre tabi endişelenmene gerek yok bence
asafcanafr asafcanafr oo çok küçük Muş yaşı ni okumadim ben keşfediyor birsey anlatamazssiniz o yaşta çocuğa ama korkulcak birsey değil bu her çocukta oluyor hemen hemen
Babyboysmother asafcanafr yani bende etrafımdaki büyüklere öyle söylüyorum buda emekleme gibi bir süreç kendisi bırakır vs diyorum hayır normal bir durum değil diye benide düşüncelere soktulR
arwen14 Benim yeğenim de ablam bezi biraktirdigindan beri öyle. Defalarca kez uyarmasina rağmen eli istemsizce oraya gidiyor. Bence başlarda orda bezin olmaması garip geldiğinden dokunuyordu sonradan da alışkanlık haline getirdi bunu. Çünkü odağı başka yerde olsa da eli oraya gidiyor. Yapmanız gereken her eli oraya gittiğinde farkına vardırın ve bunun gerçekten çok ayıp olduğunu aşılayın. Ablam bu şekilde biraz ilerleme kaydetti, uyardiginda hemen utanarak çekiyor.
Babyboysmother arwen14 ben şimdi dikkatini oraya verirsem daha çok yapacak çocuğumu tanıyorum inatlaşma dönemini çok yoğun geçiriyor şuan o yüzden hiç uyarmadım. Ama komşular falan uyardı, onlarada bebeğim duymadığı zaman karışmayın lütfen ben kendim anlatırım dedim.
Retzja Bedenini keşfediyor, cinsel organına dokunduğunda vücuduna verdiği hissi merak ediyor. Gülmeden ya da sinirlenmeden ona cinsel uzvunu anlatmak, komik bir şey olmadığını, ve bunun ayıp olduğunu anlatmak gerekir. Zamanla anlayacak 🙏🏻
Babyboysmother suheyla92 evet erkek çocukların böyle bi durumu var hatta yetişkin erkeklerde de olabiliyor en uç kısmında deliğinde yani tuz birikiyor ama bizimkide yokmuş eşim baktı artık çok devam ederse götürecez doktora baksınlar bakalım
svncgldgn Babyboysmother 2 yaş ve hatta 3 yaşa kadar keşif oluyor, uyarırsanız daha çok dokunur , dikkatini bir oyuncakla başka şeylerle çekin rahatsızlık hissederseniz
mejsa Babyboysmother bezi bıraktığınız için dikkati oraya yönelmiş bu dönemde normal eşimin yeğeni sünnetsiz 3 yaşında çekip uzatıp oynuyor sokamayınca anne içeri sokar mısın geri diyormuş 😂😂 yeğenimin de şu an aynı dönemde bez bıraktılar oda öyle yeni tanışıyor gayet normal