derinmoms23 kagom27 ben içine biraz su koymuştum cıvıdı sabit 2 sütyen feda ettim sürüyordum bırakıyordum silmem gerektiğinde silip diğer lekeli temiz olan sütyeni takıyordum
kagom27 Prensesannesi___ nasıl ilerlediniz süreçte nolur anlatır mısınız bırakınca neler değiştir benimki çok memekolik
nur3534 Prensesannesi___ canım peki mastit oldun mu bende sabır taşını deneyecegim ama mastit olmaktam korkuyorum
Prensesannesi___ kagom27 asel de öyleydi ki emerek uyuyordu bırakınca hemen ağlıyordu şimdide zor uykuya dalıyo ama en azından gece bir kere uyanıyo onda da su içiriyorum
Prensesannesi___ kagom27 bşr verip bir vermemezlik yapmadım istedikçe oyun oynadım başka bişeyler verdim zaten gösterince emmiyordu
kagom27 Prensesannesi___ benimki gece emmeden uyumuyor asla, su veriyorum eliyle itiyor emziğini veriyorum atıyor yere illa meme istiyor. Sabırtaşını sürüyorum ama ağzını sürüyor yalamış oluyor onu zararı var mıdır acaba
Prensesannesi___ nur3534 sürekli bir bez ıslattım onu biraz soğuması için buzluğa koydum soğuduktan sonra göğüslerime koydum çok İİ geliyo