asellmiihramom Bebeğiniz yine uyumadı siz yine uykusuz… ama kucağınızda minik bir kalp bütün yorgunluğunuzu alıyor 😌Her gece zor ama her sabah sevgiyle dolu Siz harikasınız annelik böyle bir şey ✨
Merveeofs asellmiihramom ayyy eşim 1-2 saate anca gelir yarinin yemeğini hazırladım kızım da uyuyor hemen mutfağı toplasam da eşim gelene kadar uyusam biraz 🫠 Anneluğin en zorlarından şu uyku konusu 🥹
Gamzelikiz_34 asellmiihramom kocamı özledim kuzen daha yeni yola cıktı Antalya iş aldı ordan bende gamzeyi uyuttum şimdi aybükeyi uyutmaya çalışıyorum ocağa mısır koydum gamzem için bende bi tane yerım🥰💖😇
uykusuzanne__ asellmiihramom oğlumu uyutum şimdi yarın kreşe gidecek kızımı da eşim uyutacak inşallah bende dondurucudan kıyma çıkaracam yarın oğlumu kreşe bıraktıktan sonra su böreği yapmak istiyorum bakalım inşallah akşam yemeği olarak 😂💃🏽
AtesPerisi asellmiihramom benim bebişlerim uyudu eşim oğlanı bende kızçemi uyuttum sonra balkonda keyif yaptık eşimde yattı malum sabah erken kalkıyor bende uzandım forumda turluyorum😇😌
asellmiihramom Merveeofs Ayy canım her şeyi bitirip biraz gözlerini kapat hak ettin 🫶 Anneliğin zor yanları bu ama sen mükemmelsin 😌💖
asellmiihramom Gamzelikiz_34 Keyiflerin en güzeli Çocukları uyut kendine mısırını keyifle ayır hak ettin🥰 eşinni özlemek normal biraz sabret yakında birlikte olacaksınız birtanem 🫶
asellmiihramom uykusuzanne__ Oğluşunu uyut canım minnoş eşinle uyusun sen de biraz rahatla 😌 Yarın su böreği yapacak olman harika şimdiden afiyet olsun 💃🏽🥰
asellmiihramom oylesinebiri__ Ayy canım vallahi hak ettin 😅💖 Anne olmanın en güzel mini ödüllerinden biri bu işte
asellmiihramom Gamzelikiz_34 Amin canım 💖🥰🩷 Rabbim hepimize sabır ve güç versin eşlerimizi de her daim korusun 🙏
oylesinebiri__ asellmiihramom ay bacım ne yapalım uyanikken ağzıma bakıyor hareket etse ağzımı açıp bakması gerekiyor yoksa ağlıyor 😂 teşekkür ederim hepimiz 🌸 anneleriz
asellmiihramom oylesinebiri__ Ayy canım çok şeker bir durum 😄🌸 Böyle miniklerle her an hem yorucu hem de çok keyifli oluyor 😍
Pamukhanim_ asellmiihramom bu saatte evimizde elektrikçi var doğalgaz kombisi için hat çekiyor eşim gündüz yok diye şimdi gelmiş kızım uyuyor ama her seste irkiliyor bekliyoruz bakalım gitse şu adam artık diye dua ediyorum
asellmiihramom Pamukhanim_ Ayy canım tam kabus saati olmuş 😅💖 Küçük çocuklarla böyle işler gerçekten çok stresli oluyor 😌 Umarım elektrikçi çabucak işini bitirir ve siz de biraz huzurla nefes alabilirsiniz 🫶