mutluannisbebis Kızlar bebeğim 8 aylık oldu Philips’in alıştırma bardağı vardı ama çok akıtıyor bebeğim yetişemiyor hızına suluk almak istiyorum Ne alayim Pipetli mi başka mı ne onerirsiniz
coraplarheptek mutluannisbebis wee baby 171 no pipetli pardak aldım oğluma sallasada fırlatsada ağzı açık olsada pipetten akıtmıyor memnunum
Unicorn67 mutluannisbebis munchkin öneririm sevmeyen bebek yok akitma yok koku yok parçası bulunuyor bebek ystsa bile su icebiliyor gibi gibi
Deletedmom2987 Yazmelegi_ buda akıtıyor hiç tavsiye etmem bi gün çantanın içi sırılsıklam olmuştu çöpe attım
mutluannisbebis yavruaslanlar emooo gizematadeniz kızlar çok sağolun sorum şu pipettej mi içmeli içebilir mi
yavruaslanlar mutluannisbebis biz bunu kullanıyoruz dusun 32 aylık hala devam 2 tane kayıp ettik bu 3. aldım ne akıtma yapıyor ne koku aşırı memnunum 270 ml
elifkchsr mutluannisbebis kesinlikle mumckin pipetli. Biz 5 aylıkken ek gıdaya geçince başladık içerken kendi ağzından dökerse döküyor ama suluk damlatma yapmıyor
Deletedmom2987 Yazmelegi_ valla 2 kere aldım ikiside akıttı yere düşürüyor mu düşürdükten sonra akıtmaya başlıyor
Yazmelegi_ Deletedmom2987 evet kaç kere de düşürdük hem evde hem disarida ama bi sorun olmadı bizde siz diyince şaşırdım , bende arkadaşımdan görüp almıştım oda böyle bisey yaşamamış şans işi heralde